Tarot éves előrejelzésVan, aki szeretné tudni, milyen a jövője, és van, aki egyáltalán nem kíváncsi rá, mert fél, vagy azt gondolja, a jövőt nem lehet megjósolni. 

Én abban hiszek, hogy az életúton vannak olyan események, amelyek mindenképpen bekövetkeznek, és vannak olyan történések, döntések, amiben szabad akaratunk lehet, így lehetőségünk van változtatni, új döntést hozni, és a lehetséges jövőnket megváltoztatni.

Ezért ajánlom szülinapkor és év végén a következő 1 évre vonatkozó előrejelzést, mert ha ismerjük, hogy milyen energiák hatnak majd ránk, és hogy a mostani választásainknak, gondolatainknak, terveinknek milyen várható következményei lehetnek, akkor van módunk befolyásolni is az eredményeket.

Az Újév, és a születésnap egyébként is olyan alkalmak, amikor lezárunk egy 365 napos ciklust, és belekezdünk a következőbe, és ennek érdemes megadni a módját is!

LEPD MEG magadat, vagy családtagodat, ismerősödet egy Tarot Éves Kirakás Extra Ajándékcsomaggal, hogy ez az Újév MÁSHOGY KEZDŐDJÖN, mint eddig! 

Mi van az Ajándékcsomagban?

Ez egy 2 órás Tarot tanácsadás, ahol 10+1 kirakással kielemezzük, hogy hogyan alakul az életed a következő 1 évben, az egyes életterületeiden milyen változás várható, hónapról hónapra mi hogyan formálódik. SŐT! Van 3 bónusz kérdésre is lehetőséged, hogy azokra a dolgokra is részletesen kitérjünk, amik ezen felül érdekelnek téged. 

A következő 1 évre tehát részletes információval fogsz rendelkezni arról, hogy mire számíthatsz. Tudsz vele tervezni, készülni, javítani, módosítani, ha úgy látod jónak!

A Tarot Éves Kirakás Extra csomag részletes leírását itt találod, valamint időpontfoglalásra, és ajándékutalvány igánylésére is van lehetőséged.

Kategóriák: Tarot kártya

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük