"Csak két dologban hihetsz: vagy abban, hogy a világon minden csoda, vagy abban, hogy semmi sem."

Mindig rohansz, és nincs időd pihenni?

Kavarognak a gondolataid, és azt sem tudod, hol áll a fejed?

Úgy érzed, hogy kibillentél az egyensúlyodból, és jó lenne újra harmóniába kerülni?

A jelenlegi felgyorsult világban egyre kevesebb időnk van pihenni, magunkra figyelni, ellazulni, regenerálódni. A hangtálas relaxáció segít kikapcsolni, harmóniába kerülni, és rendezni a testi, lelki, mentális folyamatokat.

A hang több, mint a zene egy alkotóeleme. Egyfajta vibráció, ami tulajdonképpen a levegő rezgése által jön létre, és az ember ezt képes hangként érzékelni.

Amikor egy hangtálat megszólaltatunk, az rezegni kezd, és a körülötte lévő levegőmolekulákat is mozgásba hozza, ezáltal hallhatjuk a hangtálak hangjait, és érezhetjük a rezonanciát is.

A hangtálak különböző fémötvözetekből készült, változatos méretű, és általában tál formájú edények, amelyeket megütve felhangokban gazdag hangrezgéseket tapasztalunk. Nem csak halljuk, de a rezgések terjedését fizikai testünkön is érezhetjük – attól függően, mennyire vannak közel hozzánk a tálak.

Az emberi test kb. 70-80%-a víz, ami jól vezeti a rezgéseket, így a testre helyezett hangtálak által keltett rezonancia az egészt testben szétterjed. A hangtálak hangjait fülünkkel érzékeljük, ami mély ellazuláshoz, egyfajta relaxált állapothoz vezet. A hangtállal keltett hangok rendezettsége az emberi testben és a pszichében is létrehozza a rendezettséget és harmóniát, így segít regenerálódni és egyensúlyba kerülni.

A testre helyezhető hangtálak kifejezetten terápiás céllal készülnek a testen végzett munkához, így biztonsággal használhatók a hangtálas kezelésekhez. 

Milyen jótékony hatásai vannak egy hangtálas kezelésnek?

  • Relaxált, ellazult állapotot eredményez, támogatja a pihenést, a regenerálódást.
  • Ugyanakkor vitalizál, aktivizál, fokozza az életerőt, megkönnyíti az energikus állapot visszaállítását, pozitívan befolyásolja a kreativitást és a motivációt.
  • Csökkenti a stresszt, enyhíti a fájdalmakat, oldja a feszültséget, jótékonyan hat az alvásproblémákra.
  • Harmóniába hozza a testet, a lelket és a szellemet, erősíti az öntudatot, javítja a közérzetet.
  • Stimulálja a szervezet öngyógyító folyamatait, segít az egészség megőrzésében, a betegségek megelőzésében.

Mi történik a kezelés során?

  • A kezelés kényelmes fekvő helyzetben zajlik, passzív állapotban, nem kíván erőfeszítést, a teendőd annyi, hogy ellazulj és pihenj.
  • A testedre különböző méretű tálak kerülnek elhelyezésre, melyek megszólaltatásakor hallani fogod a hangtálak hangját, és érezni fogod a testedben a hangtálak vibrációját.
  • Az egyéni kezelés során a hangtálak a testtel érintkeznek, így a hangok és rezgések által a test minden sejtje, szerve, csontjai átrezegnek, visszaállítva az egyensúlyt a szervezetben. A hangok harmóniája pedig rövid idő alatt eljutattnak egyfajta meditatív állapothoz, amely segíti a belső egyensúly megélését, és a nyugalom érzésének megtapasztalását.

A kezelések időtartama: 50 perc

->Árak

Kérdések, információ: harmonialabor(kukac)gmail.com