Hajnalban pontosodott be a Telihold, tegnap este is már nagyon szépen látszódott a nagy kerek „sajt” az égen. A Hold az Ikrekben, a Nap a Nyilasban jár. A Teliholdak idején érdemes azt végiggondolni, milyen témában van ideje a beérésnek, a beteljesedésnek.

Az energiák kedveznek most a jó beszélgetéseknek – akár a párunkkal, akár barátokkal -, ami már könnyed, vicces, laza, felszabadult, megkönnyebült. Év vége van, lassan magunk mögött hagyjuk 2021-et, kicsit fel lehet engedni, és megengedni a kapcsolódásokat, kikapcsolódást, könnyed társasági eseményeket. Ezek a csevejek nem csak a lazításban segítenek, hanem adhatnak olyan impulzust, ami a következő lépéseinkben, a jövőnk alakításában akár szerepet is játszhatnak. Sokszor elég egy vicces félmondat, vagy egy jelentéktelennek tűnő szó, ami megmozdít, elindít bennünk valamit, vagy éppen segít megtalálni a helyét egy gondolatnak, érzésnek.

Most van itt az ideje, és érdemes is rendezni az anyagi dolgokat, az utolsó papírozást, szerződéskötést, számlázást, bármit, amit még idén le lehet zárni, pontot tenni időben a hivatalos ügyek végére, hogy utána már a pihenésre, családra tudjunk koncentrálni. Az új ötletek, új irányok most még nem biztos, hogy teret kapnak, ez lehet frusztráló, nyugtalanító, nehéz az évnek ebben a szakaszában indítani dolgokat, így inkább koncentráljunk arra, hogy az elképzeléseinket megosszuk, véleményt kérjünk, és korrigáljunk még most, ha kell. Tisztázzuk, pontosítsuk a részleteket, keressünk partnereket, dolgozzunk, gondolkodjunk előre, hogy minden készen álljon az elindulásra.

Gyógyul a lelkünk, érezzük, hogy változások jönnek, most már higgyük el, és engedjük meg, hogy megérkezzen, amikor meg kell érkeznie, a legoptimálisabb időben! 😉

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük