Nálunk nagyon szépen látszódik a Hold alatt a Mars, ha van rá lehetőségetek, nézzetek fel az égre ti is, szerintem csodálatos. Holnap hajnalban lesz teljesen pontos a Hold és a Nap szembenállása, a Hold az Ikrekben, a Nap a Nyilasban jár majd, és ahol most a Marsot látjátok az égen, odáig halad a Hold az éjszaka, és a Telihold pillanatában teljesen pontosan együtt fognak állni szemben a Nappal.

A Hold a Marssal hozhat némi belső feszültséget, ami habitustól függően ki is robbanhat, vagy szükségét érezzük, hogy kibeszéljük magunkból, és amit eddig türelmesen elfogadtunk, magunkban tartottunk, elhallgattunk, az most kikívánkozhat. Ha ez meg tud történni, a kicsit hisztis ingerlékenység gyorsan el is múlhat. Miért érdemes mégis megfigyelni, hogy mi volt az ingerültség oka, tárgya? Mert ez is tükör számunkra, és valami olyanra mutathat rá, amivel még dolgunk van belül, megoldandó, feloldandó feladat lehet számunkra.

A Telihold a saját magunk és a külvilág, az én és a kapcsolatunk, kapcsolataink közötti feszültségre is rávilágít: melyik a fontos, másnak fontos vagyok-e én, törődnek-e a velem is, vagy mindenki csak a saját érdekeit nézi, és ehhez hasonló gondolatok fordulhatnak elő a fejünkben, természetesen a külvilág momentumai által, leginkább a munkával kapcsolatban, a munkahelyen történő események hatására. Ha ezek a kérdések előkerülnek, a legfontosabb azt a választ megkeresni, hogy magunkkal foglalkozunk-e eleget, követjük-e a saját céljainkat, vagy feláldozzuk más kedvéért, illetve mi vajon mennyit foglalkozunk másokkal, figyelünk-e rájuk eleget, törődünk-e velük annyit, amennyit mi is elvárnánk.

A tér-idő pillanat mély érzelmi megélésekre is utal, és még mutatja azt, hogy valami megfagyott, mint a jég, kővé dermedt, ezáltal mozdulatlan, nem halad. Az érzelmi elakadások mellett ez a pénzügyekre is igaz lehet, pedig várnánk valamilyen átalakulást benne, valami nagyobb dolgot, ami még nem érkezett meg. A készségeink, képességeink megítélése, elfogadása, használata, hasznossága szintén téma lehet a napokban, akár olyan szempontból, hogy elég értékes-e, akár úgy, hogy pénzre váltható-e, hiszen ezáltal van lehetőségünk gondoskodni a jövőnkről, ezzel tudunk biztonságot teremteni a magunk számára. Ehhez arra is szükség van, hogy a kapcsolatainkban rendet tegyünk, összerakjuk, ami szétesett, és hogy a céljaink érdekében vegyük fel a kesztyűt, küzdjünk meg értük akkor is, ha azt egyedül, támogatás nélkül kell megtennünk. Itt az ideje a számunkra méltatlan helyzeteket is végre feladni, elengedni.

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük