Az elmúlt napokban sokan írtak a Nap-Jupiter áldásos hatásairól, de arról talán már kevesebben, hogy ebbe az állásba beleszóltak, beleszólnak egyéb égitestek is. Úgyhogy a szerencse, növekedés, optimizmus jupiteri hatása színeződik másfajta energiákkal is…

Az állóvizet felkavaró, a vitákat, viszályokat képviselő Eris kipattinthatott olyan veszekedéseket, felszínre hozhatott, tudatosan vagy meggondolatlanul kimondatott velünk olyan gondolatokat, mondatokat, amik régiek ugyan, de eddig ülepedtek, az iszap alá lettek temetve, hogy elfelejtődjenek, pihenjenek, most viszont a felszínre törnek. A sorsváltoztatás jelölője – Astrea – pedig jelzi, hogy ezek a minták, témakörök, elhanyagolt problémák, helyzetek megoldásra várnak, hiszen sorsfordító, életünkben változást igénylő momentumok ezek. Kicsit olyan, mintha a sors keze belenyúlna az állóvízbe, megkavarná azt, hogy a mélyből a felszínre áramoltassa azokat a témákat, amik még tisztázatlanok, lezáratlanok, hogy ezek se piszkítsák azt a bizonyos fehér lapot.

Hogyan segíthet ebben a Jupiter?

A változás, változtatás iránya tőled függ, leginkább attól, hogy mi az, amiben hiszel, amit te magad elképzelsz, elhiszel a világodról.

Ha a változástól való félelmeid dolgoznak, akkor a kiteljesedést akadályozhatod, blokkolhatod.

Ha abban hiszel, hogy a dolgok lehetnek jobbak, vihetnek egy sokkal eredményesebb irányba, akkor az átalakulást megengedve, aktívan meglépve, pozitív fordulat, növekedés jöhet az életedben.

Hallgass a belső hangodra, erőteljesen és tisztán érzékelheted most, hogy mit súg a jövőddel kapcsolatban!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük