A jövőt úgy lehet legjobban megjósolni, ha létrehozzuk. /Abraham Lincoln/

Általában két alkalommal kezdhetünk új évkört, új energiákkal és új tervekkel:
  • Újév napján, és/vagy
  • a születésnapunkon.

Ezek az időpontok alkalmasak arra, hogy értékeljük és lezárjuk a mögöttünk lévő időszakot, és elindítsuk az előttünk álló éves periódust, így éves kirakást is ilyenkor érdemes készíteni. 

Ha tudod, hogy mire számíthatsz a következő évedben, lehetőséged van tervezni, a dolgok elé menni, az eshetőségekre felkészülni, és akár változtatni is azokon a területeken, ahol a várható végkimenetelt nem érzed megfelelőnek. Kaphatsz inspirációt, lendületet, tehet optimistává, figyelmeztethet, óvatossá tehet, vagy épp türelemre inthet, ha az adott időszakban még nem lesz lehetőség valaminek a megvalósításra.

Van, aki tudatosan, előre megtervezi, hogy 1 év múlva hol szeretne tartani, és elképzeléseit lebontja hónapokra, lépésekre, tevékenységekre. 

És van olyan is, aki nem tervez meg minden momentumot az életében, inkább hagyja, hogy a dolgok haladjanak úgy, ahogy éppen akarnak, és amikor megoldandó élethelyzet adódik, akkor foglalkozik vele.

Bármelyik esetben jól jöhet, hogy egy asztrológiai előrejelzéssel, vagy a Tarot kártya segítségével tisztában legyünk azzal, hogy az adott év mire alkalmas, milyen energiák hatnak majd ránk, mi az, ami segítheti, vagy éppen kihívásokkal telíti a terveinket, vágyainkat az adott időszakra.

A kártya által közvetített információk a mostani választásainknak, gondolatainknak, terveinknek megfelelő. Lehetőségünk van változtatni, új döntést hozni, ilyenkor az energiák és a lehetséges jövő is megváltozik.

Azért jó ismerni, hogy milyen évünk lehet a mostani energiák szerint,

mert így esélyt kaphatunk arra, hogy módosítsunk, 

ha másfajta eredményt, végkimenetelt szeretnénk.

A Tarot Éves elemzésben 10+1 kirakással kifejtésre kerül, hogy hogyan alakul az életed a következő 1 évben, milyen változás várható,  mi, hogyan alakul.

A 3 bónusz kérdés pedig lehetőséget ad neked arra, hogy plusz három kirakással azokra a kérdésekre külön is részletesen kitérjen az elemzés, amik a jövő éveddel, az aktuális választásaiddal, vagy a jelenlegi elakadásaiddal kapcsolatban felmerülnek benned.

Mit kapsz a csomagban?

10+1 kirakás

        1. Milyen folyamatban vagy jelenleg benne?
        2. Milyen kapun kell átmenned most a múltból a jövő felé?
        3. Mit hoz a következő év általánosságban?
        4. Milyen fő változás történik az év során, mi zárul, mi indul az életedben?
        5. Hogyan állsz a következő év változásaihoz?
        6. Mit hoz a jövő év általánosságban érzelmileg, anyagilag, szellemi téren, és az egészségben?
        7. Mit hoz a jövő év az egyes életterületeid tekintetében? (szerelem, munka, pénz, család, kapcsolatok, barátok, stb.) 
        8. Mit hoz a jövő év hónapról hónapra? Mik az adott hónapok legjelentősebb eseményei, változásai?
        9. Milyen problémakör megoldására van lehetőséged a következő évben, miben van elakadásod, és mi kell ahhoz, hogy ebben tovább tudj lépni?
        10. Mivel teheted a legtöbbet magadért jövőre?
        11. ( +1): Mi a fő üzenet, amit magaddal vihetsz az új évre?
  • 3 bónusz kérdés

Az általad hozott 3 kérdés vagy témakör, amiben részletes választ, iránymutatást szeretnél, vagy segítséget, megerősítést vársz.

A következő 1 évre tehát részletes információval fogsz rendelkezni arról, hogy mire számíthatsz.
Tudsz vele tervezni, készülni, javítani, módosítani, ha úgy látod jónak. 

Az éves tarot elemzés írásban készül, így a következő évben bármikor előveheted és újra elolvashatod. Akár hónapról hónapra adhat új értelmet a történéseknek, vagy helyezheti más megvilágításba a korábbi elképzeléseidet.

-> Árak

Kérdések, információ: harmonialabor(kukac)gmail.com