Lépj egyet a jó irányba!

Bizonytalan vagy valamiben?

Elakadtál egy döntésben, vagy gondolatban?

Gyors válasz kellene a továbblépéshez?

Vagy megerősítést vársz, hogy amit érzel, az valóban úgy van-e?

Tarot kártyával bármilyen kérdésed kapcsán kaphatsz útmutatást, és ha a válaszok új kérdéseket szültek benned, akkor – hasonlóan egy beszélgetéshez – további kirakások további információt adnak mindaddig, amíg úgy nem érzed, hogy a helyére kerültek benned a dolgok.

Mi az a kártyavetés, és mire is jó tulajdonképpen?

A Tarot – és tapasztalataim szerint bármilyen szimbólumokat, képeket ábrázoló kártya – egy eszköz ahhoz, hogy a tudatalattid üzeneteit megkapd, megértsd. 

A kérdésed alapján lapokat húzol, az ezeken szereplő szimbólumokat pedig egy kártyavető tanácsadó fedi fel számodra, és segít megérteni a kérdésedre kapott választ.

A kommunikáció nem “a kártyás boszival”, vagy magával a kártyával zajlik (“kérdezzük meg a kártyát”), hanem saját magaddal

A kártyát te húzod, és te kapod meg a saját tudatalattid üzeneteit. 

Persze előfordul, hogy telefonon, skype-on érkező kérdésre a kártyavető tanácsadó húzza ki a kártyát, de akkor is a te tudatalattid által közvetített válaszok fognak megérkezni a kirakásokon keresztül.

Mivel így tulajdonképpen saját magaddal beszélgetsz, van, hogy az üzenetek már csak megerősítésként szolgálnak, de van, hogy teljesen új nézőpontot, vagy információt kapsz általuk: valamit, amit eddig nem vettél észre, nem akartad meglátni, meghallani, elrejtetted magad elől.

Milyen helyzetekben lehet Tarot kártyát húzni? 

kártyavetésBármilyen kérdésed van, húzható rá Tarot kártya:

Mit válasszak? Hogyan alakul? Mi van mögötte? Hogyan lehetne jobb? Mit csináljak most? – ehhez hasonló kérdésekben segíthet.

Leggyakoribb témakörök: párkapcsolat, pénzügyek, egészség, munka, döntéshelyzet.

Én akkor használom, amikor felmerül bennem egy kérdés, amire rövid időn belül, szinte azonnal szeretném tudni a választ, illetve ahol interakció is szükséges, mert a válasz alapján újabb kérdések jöhetnek. Addig húzom a lapokat, amíg az összes információt meg nem kapom. 🙂

A Tarot mindig bejön?

A kártya által közvetített válaszok a mostani választásainknak, gondolatainknak, terveinknek megfelelő.

Ha változtatsz, vagy hozol egy új döntést, akkor az energiák és a lehetséges jövő is megváltozik, ezt érdemes tudni, amikor az eredményt elemezzük. 

Milyen Tarot elemzések érhetőek el?

Általános elemzés

Bármilyen kérdésre, ami éppen foglalkoztat, elbizonytalanít, és szeretnél benne továbblépni.

Döntés, választás

Ha megakadtál, vagy ha több lehetőség közül választhatsz, de nem tudod, hogyan dönts.

Párkapcsolati elemzés

Ha párkapcsolatra vonatkozó kérdéseid vannak, pl.: Hogyan alakul a kapcsolatunk? Kit válasszak? Maradjak, vagy menjek? Mit tegyek, hogy ne legyek egyedül?

Éves elemzés

10+1 kirakás és +3 bónuszkérdés. A következő egy év részletes elemzése minden életterületre kiterjedően. Ajánlott születésnap környékén, vagy év végén, év elején megrendelni.

Mi történik a konzultáción?

Megbeszéljük, hogy miben van szükséged tanácsra. Tarot kártyával különböző kérdések mentén, többféle kirakással járjuk körbe a témát, és elemezzük a válaszokat, a továbblépési lehetőségeket. 

Éves elemzés esetén a 10+1 kirakást követően feltehetsz 3 olyan kérdést, ami aktuálisan foglalkoztat, vagy kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a következő évben. 

Mikor használható még?

A tarot kártyát minden egyéb konzultáción is alkalmazom (pl. egyéni foglalkozás, vagy asztrológiai elemzés), mert bármelyik folyamat közben előkerülhet olyan témakör, amire a tarot kártya segít más szemszögből rálátni.

A tarot tanácsadásra jöhetsz személyesen vagy online, ebben az esetben egy konzultáció kb. 1 órás, az éves elemzés 1,5-2 órás.

Kérheted az elemzést írásban is, ilyenkor a kérdéseid alapján többféle kirakással körbejárom a témát, és a válaszokat elküldöm neked e-mail-ben. Éves kirakás is kérhető írásban, ezt egy szépen megformázott, nyomtatható dokumentumban kapod meg szintén elektronikusan.

Igényelhető még elemzés videós formában is, ebben az esetben videóra veszem az összes kirakást, így bármikor visszanézheted, és láthatod a kártyákat is, ami alapján a válaszokat értelmeztem.

->Árak

Kérdések, információ: harmonialabor(kukac)gmail.com

Like-old és kövesd a Tarot Inspiráció Facebook oldalt!

Tarot lapok minden napra, amik inspirációként szolgálhatnak számodra.