Ma este lesz teljesen pontos a Nap és a Hold találkozása a Vízöntőben.

Ez az időszak kedvez a baráti társaságokkal együtt töltött időnek, a csoportoknak, társulásoknak, a megfelelő partnerek megtalálásának (magánéletben és üzletben egyaránt), a kiegyensúlyozásnak, a harmóniába hozásnak, és a választások melletti elköteleződésnek is.

A Vízöntő ehhez hoz függetlenséget, szabadságvágyat, új ötleteket, megújulni vágyást, ezzel együtt persze robbanást is, ami szükséges a tiszta laphoz, és sok-sok elmében pörgő dolgot is, de intuíciót, kreativitást is. Nyitottabbak lehetünk a rezgésekre, aktuális lehet informatikai dolgok megoldása, megújítása (pl. új telefon, új szoftver, stb.), vagy éppen létrehozása, jöhetnek bevillanó reform gondolatok, kipattanhat egy szikra a fejünkből az életünkkel vagy a munkánkkal kapcsolatban.

Sokan érezhetik, hogy új útra lépnek, lépnének, változtatnának az eddigi körülményeken, sémáikon. Ehhez most ott van egyfajta támasz, ami egyben egy transzformáló energia is, és a háttérből támogatja a berögzült, megkövült minták átalakítását. Tehát kicsit olyan, mintha az újító, robbantó energia mögött ott lenne egy másik, ami az úttörő által kiszakított ösvényen az utómunkát elvégezné, és a káoszt áttranszformálná, egyfajta rendet rakna utána úgy, hogy a szemétkupacra helyezi, ami már használhatatlan, a többiből pedig egy újfajta, másik, működőképesebb környezetet hozna létre. Ez egyfajta kettősség, amiben az újítás, a hirtelen jövő extrém gondolatok, a mindennek a kidobása elég drasztikusnak és meggondolatlannak tűnik, a másik oldal viszont talán még nagyobb energiával, a stabil, kézzel fogható dolgokba is belenyúlva, teljes, de teremtő átalakítást visz véghez.

Ha az egyik ponton belenyúlunk a rendszerbe, akkor a többit is húzzuk magunkkal, minden mindenre hat, ezért nagy erejű most minden lépés, döntés, tényleg teljes megújulást tud jelenteni. De ezzel kerül minden a helyére, hiszen felrobban, de újjá is születik, ami már nem maradhat így tovább, ezzel rendeződik is, és meglepő módon a helyére kerül minden darab egy sokkal jobb formában, mint előtte volt.

Ami fontos, hogy ideje van annak, hogy a bizalom, biztonság témakörében, a gyökereinkhez való viszonyulásunkban gyógyítsuk a mintákat, hitrendszereket, sémákat, mert ez kihat minden más életterületre is: a párkapcsolati sérülésekből is regenerálódni tudunk, és a munkában, a hivatásban is változás következhet be.

Sok erőteljes energia mozog ebben az időszakban, és akár akarjuk, akár nem, teszik a dolgukat ott, ahol azt tenniük kell, de így van ez jól, ennek van helye és ideje! Fogadhatod ráfeszüléssel, görcsöléssel, de még jobb, ha nyitottsággal, megengedéssel hagyod, hogy a változások megtörténjenek.

Ölelés mindenkinek!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük