Tegyél rendet!

Lassan elindulunk kifelé és előre végre, amit az égi energiák is mutatnak, támogatnak, illetve hamarosan a külvilág is visszatükrözi majd a számunkra.

Ha decemberben/januárban a jövőd tervezése elmaradt, még nem késő időt szánni arra, hogy az irányokat kitaláld, és tudatosítd magadban, merre is visz az utad ezután.

Abban az esetben, ha még mindig bizonytalan vagy és nem látsz tisztán, segíthet a belső rendrakásban, ha a körülötted lévő dolgokat tisztítod meg, és teszed a helyükre (hiszen amint kint, úgy bent).

Bármit rendszerezhetsz, kipucolhatsz, pl. a ruhásszekrényt, a konyhát, a kamrát, a garázst, a gyerekek szobáját… biztosan van olyan hely, ami már régóta arra vár, hogy a káoszt megszüntetsd benne.

Vegyél erőt magadon, szánd rá az időt, hidd el megéri majd, mert nem csak a jóérzés fog eltölteni, hogy letudtál egy feladatot a listádról, hanem azzal, hogy helyre pofozol egy olyan helyet, ahol eddig rendetlenség és piszok volt, tiszta teret teremtesz magadban is ahhoz, hogy helye legyen annak, ami jönni fog.

Dobd ki, ami nem kell, porold le, ami koszos, ezzel a tevékenységgel meg fogod találni belül is azt a kulcsot, ami eddig a szeméthalom alatt lapult.

Kategóriák: Önismeret

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük