Egy hölgy hosszú ideje küzd felfázásos tünetekkel, hol jobb, hol rosszabb ez az állapot. Néhány hónapja kipróbálta a hangmasszázst, akkor már egyetlen alkalom drasztikus változást hozott, így most, hogy újra előjöttek a tünetei, ismét jelentkezett nálam.

Az már nagyjából elfogadott, hogy a testi tüneteknek lelki oka van, de gondolnád-e, hogy a lelki ok sem mindig (csak) ott keresendő, ahol a panasz azt jelzi? Az oldásoknál beszélni szoktam arról, hogy a problémáink, kríziseink nagyjából olyanok, mint a hagyma: héjról héjra tudjuk lehámozni, és ha az egyik réteg lekerült, akkor látjuk meg, mi is van még alatta. Illetve, úgy mondanám, hogy általában több dolog kapaszkodik össze és épül egymásra napok, hónapok, évek (és generációk, inkarnációk) alatt. Az hogy ez a halom mekkora, az mindenkinél egyedi, és az is, hogy mire áll készen, mennyire gyorsan tudja a rétegeket lehámozni, kitisztítani, elengedeni. (Igen! Van olyan állapot, séma, minta, amit pontosan látsz, el is akarod engedni, és mégsem tudsz még az eltávolításra “igen”-t mondani, ezért több alkalomra, hosszabb időre lehet szükség, míg oldódik.)

Visszatérve az adott problémára: azért szeretem a hangtálakat, mert az egyéni foglalkozások során mindig gyönyörűen érzékelhető, hogy hol van diszharmónia a testben, és így rá lehet “látni” azokra a lelki, érzelmi blokkokra is, ami aktuálisan nehéz, stresszt okoz, és természetesen a hangtálakkal ezek harmonizálása is meg tud történni.

A hangmasszázs során a hölgynél nem a medence-hólyag tájék bizonyult a legdiszharmonikusabbnak, hanem a szívtájék, ahol az érzelmek laknak, a szeretet mellett például a félelem is. A hangmasszázst követő segítő konzultáción volt lehetőségünk beszélgetni is arról, hogy az aktuális élethelyzetében nem csak a fizikai tünetek által jelzett elengedés, hanem – bár eddig ezt nem merte kimondani – az új helyzettől, a jövőbeli életének megoldásától való félelem is erősen dolgozik benne, ami a hangtálas harmonizálás hatására felszakadt, és tisztulni tudott.

Az, hogy ki mire áll készen, mennyire engedi be, vagy éppen meg magának a segítséget, a változást, az nem csak a segítő beszélgetéseknél és az oldásnál egyéni, hanem a hangmasszázs során is. Van, akinek több alkalomra van szüksége, hogy testi-lelki szinten engedje a kiegyensúlyozó, öngyógyító folyamatok elindulását a rezgések segítségével, és van, akinek elég egyetlen foglalkozás, hogy továbblépjen valamiben. Ez nem rossz vagy jó, egyszerűen függ az aktuális helyzetünktől, személyiségünktől, a probléma jellegétől, érzékenységünktől, stb. A jó hír viszont az, hogy ha elindulsz az úton, akkor haladhatsz a célod felé. Ha viszont rostokolsz, akkor meg minden úgy marad, ahogy volt. ;).

JÚLIUS 28-án (pénteken) HANGMASSZÁZS NYÍLT NAP-ot tartok Zuglóban, a Pillangó parkban. A nyílt nap azt jelenti, hogy ki lehet próbálni a hangmasszázst, és nincs fizetési kötelezettség, hanem adomány jelleggel annyit adsz vissza, amennyit gondolsz, amennyit megtehetsz.

JELENTKEZNI lehet: Messenger-en, vagy e-mail-ben.

Aki hívást érez, és szeretné megtapasztalni a rezgéseket, azt várom szeretettel!

Nóri

Kategóriák: Egészség

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük