"Életünk két legfontosabb napja, amikor megszületünk, és amikor rájövünk, mire születtünk!" (Mark Twain)

Ha elhiszed, hogy az árapály jelenséget a Hold befolyásolja,

vagy hogy Teliholdkor hisztisebbek vagyunk és több gyerek is születik,

akkor innen már csak egy lépés, hogy elfogadd azt,

hogy minden egyéb bolygónak, égitestnek is hatása van

a Földre, illetve a Földön élőkre. 

Ezeket a hatásokat figyelték és jegyezték le őseink, majd a tapasztalatok és az ismétlődő történések alapján összeállt egy rendszer, és ha nagyon le akarom egyszerűsíteni, akkor ez az asztrológia alapja: egy tapasztalatokon alapuló szabályrendszer, ami analógiákra, szimbólumokra épül

Először a látható dolgokat vizsgálták, pl. a Hold mögött milyen csillagképek vannak éppen, vagy a szemmel látható bolygók merre haladnak, mi mellett állnak, később pedig a nem látható bolygók is bekerültek a rendszerbe, sőt egyéb égitestek, pl. aszteroidák, kentaurok.

Az analógiákat, szimbólumokat a mitológiai történetek (is) őrzik, és ezek az elbeszélések a látszólag csak jeleket tartalmazó horoszkóp szereplőit – az égitesteket – megszemélyesítik, így életre kel előttünk egy történet, mintha színházi előadást néznénk: főszereplővel, mellékszereplőkkel, ármányokkal, szerelemmel, különböző helyszínekkel…

Mindig élmény, amikor egy ismeretlen személy vagy esemény életének története és résztvevői megelevenednek előttünk, és az egyén is megérti és befogadja a saját életének részeit, barátok lesznek, és ezentúl ezek támogatásával, vagy megregulázásával, kézen fogva haladnak tovább az úton.

Egy adott időpont mindig egyedi és az időpillanatra jellemző energiákat hordozza.

A Föld forog, a bolygók, égitestek helyzete, egymáshoz való elhelyezkedése akár percről percre változhat, a közvetített energiák ennek megfelelően alakulnak és hatnak ránk

Kezdő időpontja minden “születésnek” van, pl. egy gyermek világra jöttének, cégalapításnak, házasságnak, párkapcsolatnak.

Ennek alapján vizsgálható minden olyan időpont, ami valaminek az indulása, illetve arra is lehet következtetni, hogy a kezdet után milyen folytatás várható (akár az életünkben, akár pl. a cégünk életében).

Mire is jó tulajdonképpen az asztrológia? 

Ha most az újságokban olvasható Horoszkópok jutnak eszedbe, akkor próbálj meg elvonatkoztatni… az is asztrológián alapul, de nem személyre szabott, így nem is passzolhat mindenkire, sőt sokszor nem is képzett asztrológusok írják…

Márpedig a személyes asztrológiai elemzésed Neked szól, és Rólad szól! 

Egy adott időpont – így a TE SZÜLETÉSED IDŐPONTJA is – mindig EGYEDI és az adott időpillanatra jellemző energiákat hordozza

Ezért a te horoszkópod is különleges, más, mint a következő percben született emberé, és az aktuális hatások is máshogy érvényesülnek a Te életedben, mint más ember életében. 

A születésed konkrét időpontjára ezért van szükség: a személyiségjegyeid és a személyes életeseményeid ennek ismeretében számíthatóak ki pontosan. 

Mi történik egy asztrológiai elemzés során? 

  • Az első lépés tehát a születés/indulás pontos időpontjának kiderítése, vagy utólagos kiszámítása.
  • Ezután készülhet el a Te, a gyermeked, a céged, vagy bármilyen megszülető dolog  részletes elemzése, ami abban segít, hogy megtudd, milyen adottságok, milyen lehetőségek jellemzőek, hol vannak korlátok, melyik terület működésében mi várható Nálad, vagy az adott személynél, vagy egy  induló tevékenységnél.
  • Ha tudjuk, hogy milyen alaptulajonságokkal bír az adott dolog, vagy személy, akkor azt is megnézhetjük, hogy hogyan “nő fel” – tehát milyen hatások, változások befolyásolják az élete, megléte során. Ebben az esetben a most és a következő évben ható energiák, bolygóállások hatásait vizsgáljuk, azt, hogy az adott év mire lesz alkalmas, mibe nem érdemes még belefogni, hol kell türelmesnek lenni, mi az, amit el tudunk indítani.
  • Van mód két vagy több személy egymással történő összevetésére is (pl. párkapcsolatok, családok, kollégák egymás közötti viszonyára vonatkozóan). Ez abban támogat, hogy feltárja a kapcsolat hátterét, mozgatórugóit, mik a jól működő területek, mik azok, amik kihívást jelentenek, mi az, ami a kapcsolat erőssége lehet, mik a közös feladatok.

Milyen asztrológiai elemzések érhetőek el?

Személyiség elemzés – születési képlet

Mit rejt a születési időpontod? Mire születtél? Milyen a személyiséged?

-> Tovább olvasok

Babatervezés – termékeny napok

Mikor a legvalószínűbb, hogy kisbaba fogan és milyen nemű lehet?

-> Tovább olvasok

Születési időpont pontosítás

Ha nem tudod pontosan a születésed időpontját, életeseményeid alapján utólag kiszámítható.

-> Tovább olvasok

Bébihoroszkóp, gyerekhoroszkóp

Babád, gyermeked rövidített elemzése. Milyen a személyisége? Merre halad majd? Hogyan támogasd?

-> Tovább olvasok

Következő éves előrejelzés

Mit hoz a következő időszak? Mi várható? Hogyan lehet használni?

-> Tovább olvasok

Párkapcsolati összevetés

Párok együttműködése, jól és nehezen összehangolható terlületek.

-> Tovább olvasok

Esemény időpontjának elemzése

Adott esemény jellemzői, sajátosságai, várható jövője, alakulása.

-> Tovább olvasok

Legjobb dátum, időpont keresése

Bármilyen induláshoz, kezdethez optimális időpont kiválasztása.

-> Tovább olvasok

Az elemzések kérhetőek személyesen, online, írásban, vagy videóra rögzített formában.

Az elemzések – témától függően – 2-3 órás időtartamúak. 

->Árak

Kérdések, információ: harmonialabor(kukac)gmail.com