Teliholddal indítjuk ezt a hetet, és továbbra is nagyon erőteljes a párkapcsolati és minden más kapcsolati minták tisztulása, gyógyulása. Az elmúlt hetekben önmagunkkal kellett tisztába jönnünk, rálátnunk magunkban arra, hogy mi jelképezi számunkra a stabilitást, mit szeretnénk megtartani a régiből (mert ha nincs, akkor hiányzik), és mi az, ami elengedésre vagy megújulásra vár. Volt lehetőségünk stabilizálódni egyedül, belül megtalálni a céljainkat, a világunkról alkotott szabályainkat, és néhány lépés távolságból rálátni a saját, a másik, és a közös működésünkre, most pedig itt az ideje visszatérni a kapcsolatokhoz, visszalépni fizikailag, lelkileg magához a kapcsolódáshoz.

A Vénusz és a Mars – a női és a férfi energia – egymás mellett állnak még mindig az Oroszlánban: a király és a királynő, az uralkodópár a jövő életterületén mutatják meg azt, hogy keresésben vagyunk, szeretnénk rátalálni arra, aki a valódi párunk, akivel „birodalmat” vagyunk képesek vezetni, uralni, működtetni. Érezhető egy kis kényszeresség is abban, hogy muszáj megtartani, vagy éppen megtalálni valami olyat, ami jó, ami a jövőben is fenntartható. A női oldal ugyanakkor szabadságra, felszabadulásra vágyik, rombolna, de újra is építene, mindenesetre a jelenlegi kereteket széttörné, és másikat hozna létre, amiben ő is egyenrangú fél lehet játszmák nélkül, ahol a női bölcsesség kincs, ahol a lágyság ismét előtérbe kerülhet. A férfiaknál pedig ott a labda, hogy ha valami számukra értékes, akkor most ők lépjenek, tegyenek, küzdjenek, vegyék vissza a férfi szerepet, és nőjenek fel a tudatos nőhöz, a feladathoz, ne csak passzívan várják, hogy a körülmények, vagy a másik fél döntése befolyásolja, hogy mi és hogyan legyen.

A szőnyeg alá söpört dolgok felszínre kerülnek, és arra adnak lehetőséget, hogy megoldjuk, kipucoljuk, a halmot eltakarítsuk. Épülhet egy új jövő, és megoldás érkezhet az otthonnal, lakással kapcsolatos kérdésekben is.

Másfajta energiák érkeznek, ami lehet, hogy még furcsának tűnhet, éppen ezért ott a dilemma, hogy lehet-e és hogyan kellene megtisztulni a sérülésekből, a régóta követett mintákból, lehet-e tiszta lappal kezdeni valami újba, valami másba. Az új jövő még nem a fizikai síkon jön létre, és mivel nem látjuk, nem tudjuk megfogni, ezért nem is értjük, csak legfeljebb belül érezzük, hogy valami néhány síkkal feljebb alakul, bontódik szét, és transzformálódik át valami teljesen másba. A fizikai síkon lévő részünk már szintet akar lépni, előrébb akarna járni, mint ahol tartunk, de a lélek még csak most tért vissza az eredőhöz, és alapozza az új világot.

Ennek a periódusnak is megvan a maga varázsa, ha elengeded az erőlködést, és csak hagyod magad áramlani a hullámokkal, megtapasztalhatod azt, amikor valóban megengedő vagy és hagyod, hogy minden úgy alakuljon, ahogy a számodra a legjobb.

Szép hetet!

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük