Két napja lépett a Nap a Bakba és a Hold máris utolérte, így Újhold van ma. A születő fény mellé megérkezik egy másfajta építkező energia is.

A napforduló energiái még hatnak, további apró mozdulatokkal azért lehet haladni. A párkapcsolatok, ahol sikerült helyretenni a rendezendő állapotokat – leginkább magunkban -, talán sínre tudtak kerülni, és elindulnak a saját útjukon, így a következő lépés, hogy a jövőre vonatkozó elképzeléseinket is strukturáljuk. Ne várd meg, míg minden tökéletes lesz. Bizonyos helyzeteket el kell tudni vállalni, bele kell lépni akkor is, ha alázatot kíván, és még hiányzik belőle néhány olyan darab, amire szükségünk lenne a teljességhez.

Beszélgess – tulajdonképpen bárkivel -, mert új nézőpont jöhet, ami segít meglátni a te megoldásodat, és kitisztítja a ködös helyzeteket, rávilágíthat, hogy nem vagy egyedül, más is van hasonló cipőben, az ő verziója lehet, hogy nálad is járható, és eredményt hozhat. Mindez felkavarhatja az állóvizet, de ráláthatsz olyan mintáidra is más által, amit érdemes magadban megvizsgálnod, és a helyére tenned, ha szükséges.

Érezhető az a vágy is, hogy bármilyen is volt ez az év, az ünnepeket szeretetben, nyugalomban szeretnénk eltölteni, olyannal, akivel öröm együttlenni.

Legyen így! Áldott, békés ünnepet kívánok mindenkinek!

#asztrologia #ujhold #harmonia #harmonialabor #spiritulitas #ezoteria #osszhangbanatermeszettel

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük