A Fekete Hold fázisában vagyunk, este pedig elindul az új holdciklus a Bika Újholddal.

Az Újhold egyfajta aktiváló energia, egy új periódus kezdete, az előtte lévő néhány órában pedig mindig van lehetőségünk elvarrni azokat a szálakat, amiket egy friss dolog indítása előtt még meg kell tennünk.

A tér-idő pillanat szerint a mostani időszakban lehetőségünk van az érzelmeinket nagyon mélyen megélni, ez igaz akár a szenvedélyre, akár egy csalódásra, ami miatt nehéz periódust élünk át. El kell érni a legnagyobb mélységet, elmenni a legvégéig, átmenni a határponton, ezáltal felszabadulni és megtisztulni. Lehet, hogy meg kell keresni, hol kezdődött valamilyen érzés, mi adja az alapját, és azt átalakítani, a mintát kicserélni, megújítani és ennek segítségével szabaddá válni. A siker érdekében ezen a folyamaton át kell menni, de az eredmény érdekében ezt megéri megtenni. Érintettek lehetnek olyan témák, amik az erőszakkal kapcsolatosak, előkerülhetnek a gyerekvállalással kapcsolatos félelmek, vagy akadályok. Azt is érdemes megvizsgálni, hogy hol, melyik területen nincs meg a harmóniánk, hol vagyunk otthon, otthon vagyunk-e igazán.

A kapcsolati témák akkor tudnak továbbfejlődni, ha megvizsgáljuk, kik is vagyunk, milyen tulajdonságokkal, erősségekkel és fejlesztendő területekkel rendelkezünk, mi a hozott örökségünk, milyen az ösztönös viselkedésünk bizonyos helyzetekben. Az önmagunkra való őszinte rálátás és annak elfogadása, ami tudat alatt működtet minket, fontos mérföldkő ahhoz, elinduljunk egy olyan kapcsolódás felé, ami nem csak a képzeletünkben, vagy virtuálisan létezik, hanem „anyagba” öntődik, érintésként, érintkezésként megnyilvánul, élvezetet nyújt, biztonságot, stabilitást ad, és valahogyan fixálódik, növekedésnek indul, felvállalásra kerül, törvényesítik. A kommunikáció, az önkifejezés, az őszinte beszélgetések, a vágyak, a ráébredések, a felfedezések kimondása támogatja ezt a folyamatot, akár a lezárás, akár az elkezdés érdekében történik. Ennek része bármilyen olyan módszer vagy technika is, ami a gondolatok, a kimondott szavak általi teremtést, manifesztálást indítja be.

Ne bánkódjunk, ha szétesik valami, aminek szét kell már esni, hiszen olyan körülmények tudnak helyette teremtődni, amit belül is vágyunk, ami anélkül tud működni, hogy félelem, korlátozás, negatív érzések, túlhaladott minták kapcsolódnának hozzá, amiért ki tudunk állni, amit fel tudunk vállalni.

Tisztulást, és csodás kezdeteket kívánok Mindenkinek!

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük