Holnap hajnalban Bika Újholddal indul az újabb Holdciklus, és az előtte lévő Fekete Hold – pl. ma este – alkalmas a lezárásra, elvágásra, tisztításra, hogy az újnak – ami indulni szeretne -, legyen tere, helye.

Mindig van mit letenni, elengedni: egy gondolatot, bűntudatot, félelmet, rossz emléket, beidegződést, rutint, haragot, dühöt, kapcsolatokat, embereket, tárgyakat…  Ha van most olyan, amitől szívesen szabadulnál, akkor ma este csinálhatsz egy kis szeánszot, amivel megszabadulsz attól, ami már nem szolgál tovább.

A Bika Újholddal a következő néhány hét arra ad lehetőséget, hogy megfigyeld, milyen a kapcsolatod az élet élvezetével, a szépséggel, a pénzzel.

Az élet teljes megéléséhez tartozik minden, ami örömöt okoz: az evés, az ivás, a kényelem, az énidő, a pihenés, a lazítás, a szexualitás, és még sok minden más.

Vizsgáld meg, hogyan vagy ezekkel, mit engedsz és mit nem engedsz meg magadnak, hol érzel korlátot, hol vannak elakadásaid, félelmeid.

Felszínen lehet benned ennek kapcsán, hogy mit gondolsz a fizikai testedről, hogyan érzed magad benne, mennyire látod szépnek, el tudod-e fogadni magad olyannak, amilyen vagy, hogyan állsz az önértékeléssel, tudsz-e és teszel-e azért, hogy jobb vagy más legyél, és egyáltalán miből, honnan fakadnak ezek a gondolatok, érzések. Mit okoz ez a kapcsolódásaidban, a szerelem, a szexualitás megélésében? Előtörhetnek régi emlékek szerelmi csalódások, sérülések kapcsán, így felfedezheted, hogy milyen utat jártál be, vannak-e még és milyen hatással rád a múltbéli történések.

Szembesülhetsz azzal, hogy milyen a kapcsolatod a pénzzel, hogyan kezeled az anyagiakat, vajon nem bünteted-e magad vagy szabsz korlátokat ebben valami miatt, nincs-e olyan hitrendszered, ami gátolja, hogy ez a terület jól működjön, van-e olyan, ami folyton ismétlődik a pénzügyeiddel kapcsolatban, mennyire tudod megteremteni, megtartani, kamatoztatni a vagyonodat, értem ezalatt a fizikai vagyont és szellemit is.

A hatások most erőteljesen tudják segíteni, hogy egységbe kerüljünk minden fronton. Aki a fizikai megvalósulásban van előrébb, annál a lelki és/vagy szellemi síkon is beérhetnek  a változások, és fordítva. És talán ez adhatja majd meg azt az érzést, hogy végre létrejött valami, szerencsésen alakulnak a dolgok. valóban elindult az új időszámítás.

Ehhez elő kell jönnie jópár témának a szőnyeg alól, és azok a beszélgetések sem elkerülhetők, amikre már régen sort kellett volna keríteni, hogy tisztázzák, rendezzék a beragadt témákat, és egymásnak feloldozást, gyógyulást adjanak. A dühös, agresszív megnyilvánulások mögé is szükséges benézni, és megfigyelni, hogy kinek szólt és mi okozta valójában, illetve a titkokról a fátylat fel kell lebbenteni, és bátran szembesülni azzal, hogy mi az, ami csupán illúzió.

Miért van most ezekkel dolgunk?

Lehetőségünk van rálátni, hogy mivel akadályozzuk magunkat, mennyire vagyunk kitartóak, következetesek, vagy van-e olyan, amihez túlzottan ragaszkodunk (saját elképzelés, komfortzóna, stb), miben nem akarunk megmozdulni, amiben pedig ideje lenne megújulnunk.

Sorsfordító időszak van, akár otthont, családot, ingatlan kell borítani ahhoz, hogy új közegről, körülményekről tudjunk gondoskodni, alapoktól újraépítkezni, valamint a hétköznapok alázatos kiegyensúlyozása helyett belülre, és nagyon mélyre kell nézni.

Az, hogy felfedezzük az okokat, nem mindig jelenti az azonnali megoldást, ezek nem csettintésre történnek, hiszen folyamatokban vagyunk, lépésről lépésre haladunk, hogy mindig más és más változzon, alakuljon, történjen. Ezért legyünk türelmesek, de ne álljunk meg!

Aki most akar valamit indítani, az kalkuláljon azzal, hogy lassan, hosszabb idő alatt fog kikristályosodni az eredmény, és érdemes is megfontoltan haladni. Ugyanakkor ami most kezdődik, az termékeny és sikeres lesz a végén.

Szeretettel,

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük