"Van úgy, hogy be kell zárnunk egy ajtót, még akkor is, ha remeg a kezünk a kilincsen."

Az elakadásokat nem elég felfedezni, a blokkok oldása hoz igazi változást az életedben!

Volt egy olyan időszak, amikor azért nem vállaltam tanácsadást, mert úgy éreztem, hogy hiába ismerek számos olyan módszert, ami segíthet az önismeretben és a gátló tényezők felszínre hozásában, az elakadás okait nem tudom kezelni, a kliensre van bízva, hogy mit kezd az információkkal, vagy a felismerésekkel. 

Tehát a hibát megtaláltuk, de kijavítani már nem tudtuk ott, az adott pillanatban, így az ügyfél mehetett egy másik “szervizbe”, vagy akár szervizről szervizre….

Emiatt befejezetlennek éreztem a konzultációkat, mert a tudatosítás, az összefüggések meglátása nagyon fontos és sokat segíthet, de ha már ott van az asztalon a probléma, látjuk, hogy mi korlátoz, mit kellene megoldani, akkor hogyan tovább?  

A megoldást egy saját elakadás hozta, amikor éppen én is “szervizt” kerestem a blokkjaim oldására, mert a korábbi lehetőségek nem voltak elérhetőek, vagy már nem működtek.

Ajánlás útján jutottam el egy Theta Healing konzulenshez, és megdöbbentem ennek a technikának a hatékonyságán és gyorsaságán. Már a kezelés közben úgy éreztem, hogy óriási terhektől szabadulok meg, pár héten belül pedig konkrét és drasztikus változások is elindultak az életemben, talán több is, mint vártam.

A saját tapasztalataim meggyőztek arról, hogy végre megtaláltam azt, amit nagyon régóta kerestem: egy olyan módszert, ami képes a blokkjaink, korlátozó programjaink eltávolítására, és az eredmény tulajdonképpen azonnali.

…és még miért?

A Theta Healinget egyre többen ismerik, használják, alkalmazzák, magáról a technikáról sok weblapon olvashattok, ahol leírják a történetét és az alapjait. Éppen ezért én inkább azt szeretném veletek megosztani, hogy a fentieken túl miért szerettem bele ennyire.

Először is, a tananyagok, vagyis Vianna Stibal – aki a módszer kifejlesztője – könyvei bármelyik könyvesboltban elérhetőek. Nincsenek titkos tanok, beavatások, ami csak egy bizonyos kör számára elérhető, bárki megismerheti, megtanulhatja, használhatja a módszert, aki a könyveket megvásárolja, és végigolvassa. Ettől függetlenül elérhetőek Theta Healing tanfolyamok, ahol megtanulhatod a technikát – én is részt vettem rajta, amit azért is ajánlok, mert ha kérdéseid vannak, ott választ kaphatsz mindenre, és gyakorolni is tudsz hozzáértő felügyelettel -, de már a könyvek alapján használható tudásra tehetsz szert, amit a gyakorlatban is képes vagy használni. 

A másik, ami megfogott, hogy a tanultak, illetve a könyvekben írtak nem egy teljesen új irányzatot mutatnak be, hanem számomra kiegészítette, rendszerbe helyezte azt a spirituális információ halmazt, amit eddig is használtam, sőt, kipótolt számomra olyan lukakat, amiben eddig hiányérzetem volt. Ezért nem kellett letennem semmi olyat, amivel eddig foglalkoztam, hanem bekerült az egész egy olyan formába, amiben értelmet nyertek a dolgok, és a részek egésze tényleg több lett, mint a részek összessége. 

Ezeken felül maga a módszer és az a sok dolog, amin változtatni tudunk általa, még hab a tortán.

Ha most már te is szeretnéd tudni, miről is szól ez az egész, és hogyan működik a blokkoldás, akkor jöjjön egy rövid összefoglaló a technikáról!

A lenti az én szűrőm és megfogalmazásom szerinti, valamint Vianna Stibal könyvei alapján készült rövid magyarázat, amit próbáltam annak megfelelően megírni, hogy pl. a családom és a barátaim számára is érthető és befogadható információ legyen, remélem számotokra is jó alap lehet. Ha mégsem, jelezzétek, illetve kérdezzetek nyugodtan!

A Theta Healing egy olyan technika, ami theta állapotba visz el minket.

A hétköznapokban a theta rezgést az ébrenlét és az elalvás közötti állapotban mindannyian tapasztaljuk: biztosan ismered milyen az, amikor már majdnem alszol, de valamennyire még érzékeled a körülötted lévő világot… Az agy ilyenkor rezeg theta-ban, ez a relaxáció egy nagyon mély formája. Ebben az állapotban hozzáférünk a tudatalattihoz, ez a technika pedig ezt használja a testi és lelki gyógyítás folyamatában.

Miért fontos a tudatalattival való kapcsolat?

A minket ért élményekből – már gyerekkortól kezdve – begyűjtünk olyan információkat, érzéseket, gondolatokat, amiket a tudatalatti valóságként fog fel, ezek pedig tulajdonképpen egy programként (mint pl. a számítógépes programok) tudat alatt irányítanak, működtetnek, befolyásolnak minket. Az, hogy mire, hogyan reagálunk bizonyos helyzetekben attól függ, hogy milyen információt kapott a tudatalattink, és hogyan értelmezte mindazt.

Ha ezen az információn változtatunk – a Theta segítségével – akkor reakcióink, működésünk is változik.

A tudatalatti nem csak tárolja az emlékeinket, érzelmeinket, szokásainkat, tulajdonságainkat, önképünket, hanem irányítja pl. a testi funkciókat is. A DNS-ünk tartalmazza az összes genetikai információt, amire a sejteknek szükségük van ahhoz hogy fenntartsák és újraalkossák önmagukat. Ha megváltoznak az üzenetek, amelyek a DNS-hez kerülnek, gyógyulás történik nem csak a testi, hanem lelki és szellemi szinten is. A Theta Healingben a DNS a mikrokozmosz, ami meggyógyítja az emberi test makrokozmoszát a lélekkel és a szellemel együtt.

A gyógyulás – ha le akarom egyszerűsíteni – az üzeneteknek, információknak, tudatalatti programoknak a megváltoztatásával történik meg. A programok bármire vonatkozhatnak, az élet bármely területét befolyásolhatják (pénzügyek, párkapcsolat, egészség, stb.).

A blokkoldás tehát tulajdonképpen úgy történik, hogy a tudatalattiban lévő üzeneteket, korlátozó hitrendszereket, programokat lecseréljük támogató, pozitív programokra.

Ahogy a bevezetőben írtam, ha megvan, hogy mi az elakadás, akkor ezzel a technikával a hitrendszerek cseréjén keresztül megtörténik a blokkok oldása, ami szinte azonnali hatással lehet az életünkre.

Ez az összefoglaló természetesen egy leegyszerűsített összefoglalója az alapoknak, magát a technikát több tanfolyamon több napig oktatják, és a tananyag számos könyvet ölel fel, de bízom benne, hogy kedvcsinálónak elegendő lehet.

Mi mindenre használható a Theta Healing?

Tulajdonképpen mindenre! Bármilyen életterület, testi, lelki probléma, vagy elakadás gyógyítható, oldható vele.

korlátozó programok oldása

Így pl.:

  • fizikai betegség
  • érzelmi elakadás
  • családrendszerben lévő minták
  • gátló lelki programok
  • vágyott dolgok akadályai
  • párkapcsolati problémák
  • lelki társ megtalálása

Mi történik a konzultáción? 

Blokkoldás

Ha csak az oldással foglalkozunk, akkor a konzultáción először az adott témában megkeressük a korlátozó hitrendszer(eke)t: beszélgetéssel, kérdés-válaszokkal jutunk el az elakadás gyökeréigEz általában hosszú folyamat, mert idő kell ahhoz, hogy a tudatalattiból a valós akadályok feltörjenek. Ezután következik a gátló programok eltávolítása illetve cseréje.

 

Mikor használható még?

Az oldást minden egyéb konzultáción is alkalmazom (pl. egyéni foglalkozás, tarot tanácsadás, vagy asztrológiai elemzés), mert bármelyik folyamat közben előkerülhet olyan korlátozó program, amit érdemes kezelni. Ez nem csak az elakadások megszüntetését jelenti, hanem manifesztációs folyamatot is, amivel a régi beidegződések, programok helyére a vágyott dolgaidat teremtjük meg.

Oldás kérhető egyszeri konzultáció keretében, vagy rendszeres kezelésként havonta 1 alkalommal.

A foglalkozások személyesen vagy online történnek, egy-egy konzultáció 1,5 -2 órás

->Árak

Kérdések, információ: harmonialabor(kukac)gmail.com