Amikor egy baba világra jön, a szülők közül sokan kíváncsiak rá, hogy vajon milyen lesz: aktív, mozgékony, csendes, nyugodt, hisztis, mennyit fog sírni, fog-e enni, hogyan fog tanulni, és mi lesz belőle, ha nagy lesz…

Mielőtt a lélek leszületik, eldönti, hogy mit szeretne megtapasztalni, megtanulni ebben az életben, és ennek megfelelően választ magának egy sorsutat, életeseményeket, szereplőket.

Így pl. kiválasztja a szüleit, akik azt a közeget és körülményeket tudják számára megteremteni, amire szüksége van ahhoz, hogy a megfelelő tapasztalatokat megszerezze, és abba az irányba fejlődhessen, amiért érkezett.

Emellett a testéről, az alkatáról, és a tulajdonságairól is dönt, amikkel rendelkezni szeretne. Ezek lehetnek hozott, családrendszerből örökölt, vagy tanult, szerzett jellemzők is, és mind azt támogatják, hogy ezek segítségével beteljesítse az erre az életre választott feladatait.

A születés pillanata – ezáltal az asztrológiai születési képlet – magában hordozza azokat a kozmikus energiákat, amelyek megmutatják, hogy milyen mintákkal, tapasztalatokkal, tulajdonságokkal fog működni a személy, mik támogatják azt a tanulási, fejlődési utat, amit megtapasztalni szeretne.

Ha megértjük, hogy a gyermekünk milyen jellemzőkkel, vállalásokkal érkezett, könnyebb elfogadni őt – az alaptermészetét, az érzelmeit, a hozzánk fűződő viszonyát -, és támogatni az útját, haladását.

A gyerekhoroszkóp ebben segíthet, amely azonban nem egy teljes asztrológiai elemzés, hiszen tiszteletben tartjuk, hogy a felnőtté válás folyamatában ő maga döntse majd el, hogy milyen információkra van szüksége. A gyerekekről készült elemzés azokat az alapjellemzőket tartalmazza, ami a személyiségét, viselkedését, egyéniségét meghatározhatja, illetve a gyermekkor egyes szakaszaira vonatkozóan adhat alapinformációkat.

Az elemzéshez pontos születési időpont szükséges (hely, dátum, óra, perc), igényelni itt a honlapon, a Bébi- és gyerekhoroszkóp oldalon lévő Megrendelés gombra kattintva lehet.

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük