Hajnalban volt teljesen pontos a Telihold, mostantól ismét fogyni kezd majd. Vajon mit hoz ez az időszak nekünk?

Talán tervekkel, célokkal pár hete már nekiindultál a jövőnek, kicsit olyan fejjel a falnak mentalitással, olyasmi érzéssel, hogy mindegy, csak történjen végre valami. Az is lehet, hogy még nem léptél, pedig érzed magadban a tettrekészséget, a cselekvési vágyat. Sokan érzékelik, hogy sorsváltoztató időszak jöhet számukra, és lehet, hogy látják is már, hogy hogyan történik meg mindez, de az is lehet, hogy még homályos minden, ezért frusztráltak kicsit.

Ez az időszak olyan energiát hordoz, ami segít abban, hogy átgondold, alaposan megnézd, mit is akarsz valójában, mi lehet a jó irány, mire tudsz alapozni, mik a fő pillérek, amiket biztosan szeretnél megtartani a jövőben is. Lehet, hogy sokat olvasol, tanulsz éppen valamit, vagy beszélgetsz másokkal, amikből ötletek, új nézőpontok, más szemszög érkezhet, ez pedig elgondolkodtat. Belül forgatod ezeket magadban, próbálod a gondolatokat és az érzeseidet összehangolni, hiszen már tapintható számodra az irány, és most megpróbálnád ezt a fizikai világban is elhelyezni.

Hogyan tovább? Hogyan akarok élni ezután? Merre tartok? Mi a fontos nekem? Mikor és hogyan tudom magamat prioritásba tenni, magamat megtalálni? Mit kell változtatnom ahhoz, hogy az én életemet éljem, ne másét, ne másért? Kivel, hogyan tudom ezt megtenni? Az van-e mellettem akár barátként, akár párként, aki ebben támogat engem? Ezek a kérdések mind aktuálisak lehetnek, és piszkálhatnak abba az irányba, hogy akár drasztikus változásokat elindíts. Ha az életed lego darabjait máshogy rakod össze, talán számodra szebb, élhetőbb, boldogabb, teljesebb végeredmény születik. Hidd el, hogy a meglévő darabokból képes vagy egy sokkal értékesebbet, jobban élhető életet építeni. Ha ebben – illetve leginkább magadban – képes vagy bízni (ami talán nem is olyan egyszerű), akkor ráléphetsz a gyógyulás, a jövőépítés útjára.

A bizalom, ős-bizalom, ön-bizalom kérdése az egyik legfontosabb építőköve az életünknek, ez határozza meg a sikereinket, és a párkapcsolati minőségeinket is.

Ha ebben a témában keresi valaki éppen a feloldás kulcsát, érdemes visszanyúlni a szülőkkel való kapcsolathoz, a gyerekkorhoz, mert ezek az élmények, emlékek, belső képek meghatározóak, determinálják mintáinkat, befolyásolják választásainkat, a világ működéséről alkotott véleményünket, viselkedésünket, hozzáállásunkat. Annak felismerése, hogy mit kaptunk, erre hogyan reagáltunk, ez alapján hogyan választottunk, mit, miért csinálunk a szüleink miatt, mit tanultunk ebből, mi vált előnyünkre ebből, amit más körülmények között nem tapasztaltunk volna meg, nem sajátítottunk volna el, óriási lépést jelenthet önmagunk és az életünk megértésében, és a vágyott jövőnk felvállalásában.

A Húsvét a második legfontosabb családi ünnepünk – vallástól, népszokásoktól függetlenül. Fogadd el a gyökereidet, a származásodat, hiszen generációról generációra viszünk tovább valami tanulnivalót, megfejtendőt, megfejlődnivalót. Ennek a láncnak te is része vagy, és a megoldás lehet, hogy éppen benned van…

Érzésekben és hálában gazdag Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük