Vasárnap hajnalban indul az új holdhónap az Ikrek Újholddal.

Mostanában talán érezhetjük úgy, hogy megtaláltuk a lelki családunkat, azokat az embereket, akik igazán megértenek minket, akik tőrödnek velünk, akikkel egyformán gondolkodunk, érzünk, akikkel egyfelé vezethet az utunk.

Ezzel együtt megjelenik ennek a másik oldala is, hiszen fel lehet tárni a családi modellt, észre lehet venni azokat a bennünket is működtető viselkedési mintákat, amikre eddig nem volt tudatos rálátásunk, de ha ráismerünk, akkor még arra is rájöhetünk, hogy milyen csodás eszközöket, képességeket kaptunk általuk, amiket vagy már tudat alatt működtetünk is, vagy érdemes mostantól felvennünk az erősségeink listájára.

A családi sémákba a párkapcsolati mintázatok is beletartoznak, továbbra is feladatunk ennek oldása, amihez kapjuk is a segítséget a külvilág által megnyilvánuló helyzetek, kommunikációs szituációk által. Elénk teszik, és felismerhetjük abból, hogy frusztrált állapotot generálnak bennünk. Ez mindig jelzésértékékű: ha feszültséget érzel, nézz a mélyére, általában nem a másik okozza, hanem a benned lévő egyensúlytalanság, megakadás. Ami nem működik, azt most át kell alakítani, nem nagyon marad más választás. Nagyon régen futnak bennünk, velünk ugyanazok a dinamikák, amiket nem fejlesztettük, nem változtattunk meg, és most gyökeresen átformálódnak, akár úgy is, hogy valakit el kell engednünk, valamiben veszteséget élünk meg.

Aktuális lehet az a téma, hogy kit vagy mit nem vállal(t)unk fel igazán az életünkben a külvilág felé vagy magunk felé, mit titkol(t)unk, mit kendőztünk el, ami most is őrzi ennek fájdalmas emlékét.

Új tartós párkapcsolatok, vagy üzleti társulások is alakulhatnak, fejlődhetnek mostanában, de még csak titokban, a nyilvánosság elől elrejtve. Ezek tiszta lappal tudnak indulni és igazi gyógyulást hozhatnak, ugyanakkor nem látszik még a jövő, és ködös lehet, hogy hogyan tud a hétköznapokban működni majd, ugyanakkor ott a belső bizonyosság, hogy valamilyen másik irányba, de együtt haladunk tovább.

A férfi energiák is gyógyulhatnak majd a következő időszakban, a király lehetőséget kaphat, hogy visszakerüljön a trónjára, uralhatja az életét, visszaszerezheti büszkeségét, potenciáját, megkaphatja azokat a visszajelzéseket, amelyek magabiztossá teszik, visszanyerheti maszkulin energiáját. Ehhez tud később megérkezni a Nő, aki az uralkodó mellett elfoglalhatja a királynő szerepét.

Örömteli hétvégét kívánok!

Szeretettel,

Nóri

Az jelenlegi hatásokról szóló leírás nem helyettesíti a személyre szabott elemzést, hiszen a születés időpontja egyedi, a személyes sors egyéni, a bolygók aktuális állása nem ugyanúgy és ugyanakkor hat mindenkire. Ha szeretnél rád szabott fejtést, várlak asztrológia konzultációra!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük