Ma Teliholdra és tízmilliószoros napra ébredtünk.

A Telihold tér-idő pillanatában a felkelő jegy éppen átlép a levegő elembe, a kézzelfogható dolgok helyett így most a kommunikáció, a beszéd, a média, a rengeteg, de felszínes információ lengi körbe ezt az időszakot. Összefüggések nincsenek, csak képek, vélemények, foszlányok a valós helyzet helyett, és ezzel, valamint a háborúval kapcsolatos kollektív emlékeink előhívásával próbálják „kényszeríteni” a figyelmünket valamilyen irányba. Meg kell látnunk a rejtett dolgokat és rájönni, hogy a belső érzékelésünkre kell hallgatnunk, mert stabilan csak arra számíthatunk. Előtérbe kerülhetnek az élelemmel, mezőgazdasággal kapcsolatos hírek, tervek, ötletek, és azt is érzékelhetjük, hogy ideje van bölcsen, alázattal az éppen fennálló körülmények között helytállni.

A sorsunk, a választott életfeladatunk megtalálása, és az, hogy a kézzelfogható valóságunkat hogyan kellene újra összeraknunk, most kicsit talán háttérbe szorul, és a figyelmünket elvonja az, hogy ki kit, vagy mit támogat, milyen csoportok vannak, hová tartozzunk, és nehéz megfogni, hogy mi alapján érdemes választanunk.

A harcokban, háborúban szerzett múltbéli sérülések, a küzdelmek, a viszályok, a konkrét robbantások emlékei előjöhetnek, és meg is kell világítódniuk annak érdekében, hogy a jövőnket egyéni és kollektív formában is építeni tudjuk.  Elméleti szinten már talán tiszta, hogy újrarendeződésre van szükség, de nem könnyű a berögzült, megszokott formákat átalakítani, hiszen magunktól nehéz meglépni olyan változásokat, amelyek kényelmetlenek, de ha egyik pillanatról a másikra válogatás nélkül felrobbantanak körülöttünk mindent, akkor kénytelenek leszünk átalakulni, és a megváltozott körülmények között működni. Mert a jövőhöz teljes és gyökeres átalakulás kell… Szóval, ha azt érzed, hogy a dolgaid most nem úgy haladnak előre, ahogyan azt kitaláltad, akkor vizsgáld meg, hogy az eddig megszokott életedet akarod-e továbbvinni és arra építetted-e fel a terveidet, vagy a céljaid már egy új, megváltozott élet szerint lettek-e kitűzve. Az, hogy merre tartunk, kardinális kérdés ezekben a napokban. Sok tervezés, újratervezés zajlik, bár talán még csak gondolati szinten. Igen, a jövőkeresésbe beletartozik az is, amit sok asztrológus ír, hogy kapcsolatok születhetnek, stabil, tartós szövetségek jöhetnek létre, mert sokan keresik azt a partnert, aki az új tervekhez tud kapcsolódni, akivel együtt azonos irányba lehet lépdelni, de ez nem jön könnyen, súrlódások, összecsiszolódás is szükséges hozzá. Ha végiggondoljuk, valószínűleg ez zajlik világszinten is. Harmóniateremtés, pénzteremtés akár harcok árán is, de ezek inkább elvi, elméleti harcok egyelőre, és mint írtam, a változás feszültségekkel teli és nem elkerülhető.

A Telihold által létrejon egy pozitív fényszög konfiguráció, ami besegít ebben az átalakulásban, és abban, hogy megtaláljuk, rálássunk arra, hogy a mostani helyzet miben hoz segítséget vagy áldást nekünk. Ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha rendet rakunk a lelkünkben, leltározunk, rendszerezünk. Mi a jó, mi az, amit már régen ki kellett volna dobnunk, hogyan élnénk szívünk szerint? Ne keressük még most azt, hogy mi lesz a kidobált, elengedett dolgok helyett, mert először a helyet kell megteremtenünk, minden más azután jöhet.

Ez az állás a kollektív szinten is mutatja, hogy a tömegeknek ereje van, ezt ne felejtsük el… ha sokan akarják ugyanazt, annak óriási energiája lehet. Ha nem azt kérjük, hogy minden legyen úgy, mint eddig, hanem szimplán békét és harmóniát kívánunk, akkor könnyebb elfogadni azt is, hogy a változások értünk, és egy jobb életért következnek be. Nekünk itt, a földi létezésünkben kell most teremtenünk, az elméleteink pedig megtámogathatók kreatív inspirációval és vállalkozó szellemmel.

Ma tízmilliószoros nap is van, ezért még inkább fontos, hogy a gondolatainkat egy közös, szebb jövő felé irányítsuk, anélkül, hogy meg akarnánk mondani, milyen is legyen az, csak higgyünk benne, hogy a dolgok a lehető legjobban alakulnak mindenki számára!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük