Sokan írtatok és kérdeztétek, hogy ha ennyi bolygó beindul, előremegy, belép, akkor miért nem vagytok máshogy, jobban, mint előtte…

Hosszú lett az írás, ezért ha kevés az időd, nyugodtan ugorj az utolsó bekezdésekre. 👉

Tudjátok, hogy én pont azért nem szoktam minden egyes aktuális változásról írni, mert mindenkire másképp hat éppen, és valakire nem is hat, mert nem jön létre kapcsolat a születéskori bolygóállásokkal. Ezért érdemes mindenkinél egyénileg elemezni ezeket.

A másik, hogy vannak olyan mozgások vagy hatások, amik annyira gyorsak, rövidek, hogy ha még hatnak is rád, az pár óra, vagy néhány nap, aztán elmúlik, nem is emlékszel rá pár hét múlva, mert már benne vagy egy másikban. Ezek is vannak, de a kardinális változási folyamatokat sokszor inkább a lassú bolygók hetekig, hónapokig, akár évekig tartó mozgása okozza.

És a harmadik, hogy ezek a hatások soha nem önmagukban állnak. Képzelj el több karikát, amik metszik egymást. Van a szomszéd karikával is átfedése, és van egy nagy közös metszet is. Mi a nagy közös metszetben vagyunk, tehát hiába írjuk le egy karika jelentését, ha van még mellette 5-10-20-…. (ki mennyi égitestet elemez), mert a másik karikat jelentése és a kettő együtt is már módosítja a megélési lehetőségeket. Valamint – ahogy írtam fent – a sok karikából (égitestből), a te születési energiádhoz lehet, hogy éppen egy sem, vagy csak a fele, vagy éppen mind kapcsolódik.

Ettől függetlenül, akit éppen érint, az meg fogja találni a leírásokban a neki passzoló mondatot, segítséget!

Használjátok, olvassátok bárki leírását, és vegyétek ki belőle azt, ami éppen megtalál titeket, mert lehet, hogy az ad meg egy olyan felismerést, ami által megértesz valamit, lépni tudsz valamiben. Ugyanakkor nem tud minden írás mindenkit megérinteni pont a fentiek miatt, ne is várd ezt, hanem örülj neki, ha valami megszólított, mert az mind tanítás, segítség!

És akkor a konkrétumok:

Szilveszter előtt és után a Jupiter is és a Merkúr is a látszólagos hátrálásból elindult előre. A látszólagos azt jelenti, hogy csak az általunk 2D-re levetített formában váltanak irányt, egyébként a valóságban a szokott rendben róják a Nap körül a köreiket. Amikor azt mondjuk, hátrálnak, akkor az irányváltást jelent a papíron, és ez annyit jelent számunkra, hogy a fókuszunk változik meg. Nem kifelé, hanem befelé hoznak nekünk hatásokat, felismeréseket, feladatokat, tanulnivalót. Az, hogy ezek most „újra” előre haladnak, annyit jelent, hogy a belső munka után most kifelé, vagy a külvilág által éljük meg az égitestek által képviselt hatásokat, energiákat. Ez nem jelent feltételnül aktív beindulást, de jelenthet azt is, ez több dologtól függ, hogy kinél, mit, hogyan (lásd fent).

📍A MARS valóban belép a Bakba ma délután.

Sok olyan írást olvastam, hogy ez majd mindent felszabadít.

Én rád bízom, hogy ezt hogyan éled-e meg, csak annyit kérdeznék:

❔Ha elképzeled, hogy van egy nagy lendület, erő, ami előtt bezárt ajtó van, akkor mi történik?

❔Vagy ha ez az erő, akarat, lendület beindul egy óriási energiával, és aztán csapódik neki egy falnak, egy stabil szerkezetnek, egy sziklának, akkor mi történik?

Szerintem felkenődik a falra…

Ez az én véleményem, mindenki másnak meghagyom, hogy akár teljesen máshogy gondolja ;).

Számomra ez olyasmi megélés, amikor belül gyűlik az energia. A nagy befelé fordulás, visszahúzódás meg csend után most már indulnánk, érezzük is, hogy végre bizsereg a csí, de valami mégsem engedi még mindig előre. Kicsit olyan impotens érzés, amikor akarunk valamit, de a tett, a cselekedet mégsem történik meg, mert még mindig nem elég az energia. Ha meg mégis elindul, mert erőltetjük, vagy mert tényleg összegyűlt már és menni akar, akkor meg falakba ütközünk, akadályok jönnek, meg vagyunk állítva.

DE! A hatások sosem ennyit hoznak, hiszen mindennel feladatunk van, tanítást kapunk és fejlődési lehetőséget jelentenek.

📍Szóval mi ebben a fejlődési lehetőség?

Ott állsz a fal előtt. Mielőtt elkeserednél, hogy meg vagy állítva, és hátat fordítanál, meg kellene nézni, mi is ez. Miből van, mekkora, stb. –> Konrétumokban: mivel és hogyan akadályozod magad? Milyen félelmeid vannak? Milyen hitrendszer, séma, minta az, ami azt mondja, ez nem a te utad, ezt nem akarod eléggé, erre nem vagy képes, stb. Figyeld meg a válaszokat!

És aztán azon lehet morfondírozni, hogy hogyan tudod lebontani, átugrani, megkerülni ezt a falat, mindegy hogyan, ami a számodra jó megoldás. –> Vagyis: Lehet szembenézni a félelmekkel, megtisztítani, letenni a rossz berögződéseket, oldani a sémákat, akár egyedül, akár segítséggel.

És ha átugrottad, lebontottad a falat, akkor már valóban felszabadító érzés lehet, hiszen valamit legyőztél, megléptél, az akadályt átugrottad, valamitől megtisztultál, egy félelmet leraktál, stb. és ez mindig elégedettséget, sikerélményt ad.

📍Vannak azért most is egyéb „karikák” (hatások), amivel van közös metszet, ahogy fent írtam.

Pl. a Plútó, ami hosszú ideje segíti, hogy a lejárt, elhasználódott, régi, már nem működő struktúrákat, kereteket, rendszereket átalakítsuk valami működővé az éppen most még pár napig együtt jár a fentiekkel, tehát pluszban kapod azt a segítséget, hogy meglásd, szembesülj vele, hogy ha a saját akaraterőd, cselekvőerőd, vagy a benned (akár körülötted) lévő férfi energiák félelmei, berögződései és az ezáltal meglévő akadályok lebomlanak, akkor azok a körülmények, amik fixek, de változtatni kellene rajtuk, sokkal könnyebben lesznek átalakíthatóak, és ez az egyik előszobája is lehet ennek.

De lesz Jupiteri segítség, Szaturnuszi támogatás is – ezekről most nem írok, így is köszönöm annak, aki az olvasásban idáig eljutott – és aztán a Plútó belép majd a Vízöntőbe, ott a keretek felszabadulhatnak, és aztán Marsunk is belép a Vízöntőbe, ők együtt összeölelkeznek, ami megint hozhat majd „érdekes” dolgokat februárban.

👉A következő időszakban tehát néhány napra, vagy akár többször néhány napra érkezhetnek ilyesmi megélések:

🔥Már indulnál, de nincs még igazán erőd hozzá, nem lesz belőle konkrét tett, vagy cselekedet.

🔥Nem látod az utat, a lehetőségeket.

🔥Elkezded, de olyan, mintha csupa akadály jönne szembe, megoldandó feladatok, nem sima az út.

🔥Valami indulgat, de bizonytalan vagy, hogy menni fog-e, jó-e, meg egyáltalán hogyan lesz.

MIRE HASZNÁLD?

Figyeld meg, miért bizonytalanodtál el. Mivel magyarázod magadnak, hogy ez mégsem jó irány, ez nem fog sikerülni. Mik azok a kifogások, alibi, mondatok, amivel kihúzod magad egy lépés, egy döntés elől. Mit látsz akadálynak, miért látod korlátnak, mi a magyarázatod saját magadnak vagy a külvilág felé arra, hogy valamit nem csinálsz meg, nem kezded el, nem vágsz bele. Mivel mentegedet, vagy húzod-halasztod azt amit meg kellene tenned. Mitől félsz adott dolog kapcsán.

Ezek az – őszinte! – válaszok fogják megmutatni neked, mi az igazi oka annak, hogy állsz, hogy nem mersz lépni, hogy van benned akarat, energia, de mégsem megy…

Köszönöm, hogy eddig olvastál, és ha úgy érzed, tudok másban is segíteni, mert egyedül nem látsz rá mindenre, akkor keress meg, szívesen segítek!

Mindenkinek szorítok, át fogunk menni ezen is, megúszni úgysem lehet ;).

Szeretettel,

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük