Az őszi napéjegyenlőség után itt az induló energia a vasárnap esti Újholddal.  

A tér-idő pillanat a család, az otthon, a gyökereink fontosságára hívja fel a figyelmet, és ez az, amit a következő pár hétben előtérbe is kell helyezni. Ki jelenti neked a családot? Mi jelenti számodra az otthont?

Ha új otthont szeretnél létrehozni, ingatlant eladni vagy vásárolni, a lakást, házat átrendezni, felújítani, akkor abba a következő néhány hétben érdemes belevágni, bár a szerződéskötésekkel célszerű megvárni, amíg a Merkúr direktbe fordul október elején.

A család az életünk egyik legfontosabb pillére, mert stabil hátteret biztosít számunkra. Tedd rendbe a szűkebb és tágabb rokoni kapcsolataidat, tisztázd a vitás helyzeteket, állítsd vissza a szeretetet energiájának áramlását, hozd egyensúlyba az életednek ezt a területét tudatosan, okosan, akkor is, ha bizonyos kérdésekben neked van igazad.

Mérlegelj, hogy mi a fontos a jövőd szempontjából, mi ér többet neked, és min kell változtatnod az álmaid érdekében. A cél az legyen, hogy a saját érzelmi harmóniádat, stabilitásodat megtaláld, és ebbe az irányba építkezz, mert a legbiztosabb alap a következő időszakban ez lesz.

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük