Szombaton este lesz pontos a következő Újholdunk, ami ismét elhozza az indító energiákat számunkra, és ezzel együtt az elengedést, lezárásokat is támogatja.

Emiatt a teljes szombati nap alkalmas arra, hogy bármilyen saját rituáléval – egy gondolattal, egy dallal, egy verssel, tánccal, teremtő írással, meditációval, vizualizációval, stb. – letedd, amitől el szeretnél válni, és a szándékodat az új megteremtésének irányába tudd állítani.

A következő pár hétben előtérbe kerül az önkifejezés, az értés, a megértés, az okok feltárása, a logikai összefüggések meglátása. Ezek segítenek olyan régi eseményekre emlékezni, melyek felszínre hozása megtisztítja a múltat, és felszabadíthat blokkokat, ezáltal tiszta lappal bele lehet fogni egy új élet felépítésébe, akár úgy is, hogy a nulláról kell elkezdeni.

Azok számára, akik még mindig halogatnak és menekülnek a félelmeik miatt, egyre nehezebb élethelyzetek, és akár komoly testi tünetek mutathatják meg, hogy nem lehet tovább húzni a szembesülést, a konkrét lépéseket. Ne várd meg, amíg térdre kényszeríted saját magad, hiszen nem tudja helyetted ezeket a helyzeteket más megoldani, itt az ideje beleállni. Ennek fordítottja is megtörténhet: az eddig folyamatosan jelen lévő, akadályozó, fékező tünetek, betegségek okait fel lehet szabadítani, meg lehet törni, és egy folyamatot átfordítani a gyógyulás irányába.

Az elvárások, a megfelelési kényszer sokszor kívánta meg tőlünk, hogy az indulatokat elfojtsuk, a helyzeteket alázatosan elfogadjuk, tárgyilagosan mindenki számára megfelelő, nem bántó, nem sértő, nem fájó megoldásokat találjunk, okos döntéseket hozzunk, szépen, megértően kommunikáljunk, a valós érzelmeinket pedig elfedjük, bezárjuk.

De ez már a múlt. Ideje van annak, hogy ezek kibukjanak, hogy az igazság megmutassa önmagát általunk.

A lelki blokkok, az önkifejezés gátjai, a magunkba zárt ki nem mondott mondatok oldódhatnak, a szülőkkel kapcsolatos gyerekkori sérülések gyógyulhatnak, rájuk lehet látni, el lehet engedni őket már. Új megvilágításba kerülhetnek a régmúlt eseményei, ha megbeszéljük, ha elővesszük a szőnyeg alól, még akkor is, ha a zavarosban kell halásznunk, és felkavarni, felszínre hozni valami régen nyugvó dolgot.

Elképzelhető, hogy a hétköznapi munka során érnek most felismerések, és olyan impulzusok, amik rávesznek arra, hogy valamilyen döntést meghozzunk, hogy észrevegyük milyen terhet cipelünk, ami valójában nem is a miénk.

A gondolatok és az érzések most összehangolódnak, és együtt képesek kifejeződni, diplomatikusan kikommunikálható mindaz, ami nem tetszik, ami nem jó, amit máshogy szeretnél. Ugyanakkor ez feszültséget hozhat a család harmóniájában, kihathat a családi pénzügyekre, ingatlanvásárlásra, átalakításra is, de csak látszólag, mert a megfelelő célok és az odavaló partner segíteni fogják a változásokat.

A Plútó egyébként elindult előre és most a kapcsolatok, a hivatalos társ témakörét érinti, alakítja át gyökeresen, de formálja ezáltal az otthon kereteit is. A férfi társainkhoz is megérkeztek a mély érzelmek és megélések, és a sérülések kidolgozásának is tere és helye van most náluk.

Van, amikor a változáshoz óriási átalakulás szükséges, és semmi nem lesz ugyanaz már, mint előtte. A világunk törekszik a rendre és az egyensúlyra, ezért nekünk csak bíznunk kell abban, hogy minden történés a legfőbb jót szolgálja.

Szép hétvégét nektek!

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük