A Teliholdakat mindig észrevesszük, ha másért nem, azért, mert egy óriási gömb világít az égen. 🙂

Erőteljes energiája van, amit már napokkal előtte is lehet érezni, a mostani pedig tízmilliószoros napon van, így még hangsúlyosabb lehet ez az időszak.

A Teliholdak a beteljesülésről szólnak, megmutatják, hogy az elmúlt időszak leckéivel hogyan haladtunk, hová jutottunk, mik az eredményeink. A mostani tér-idő pillanat szerint a fókuszunk most az egyensúlyon, vagy éppen egyensúlytalanságon van, illetve azon, hogy hogyan tudjuk magunkat és az életünket balanszba hozni, a helyére tenni. Ha valaki nem érzi jól magát a bőrében, mert nincs a megfelelő helyen, akkor lehet frusztrált, ideges, aki viszont igen, annál harmonikus ez az időszak, minden zajlik a maga útján, mert a megfelelő mederbe lettek terelve a dolgok. Aki a zaklatott, ingerült, nyugtalan, esetleg a dühös kategóriába tartozik, azzal tud segíteni magán, ha társaságba megy. Most a magunkban gondolkodás, a saját felismerések korlátozottan működnek, külső szemre, más nézőpontra van szükség az ébredéshez. Ez lehet baráti társaság, és lehet valamilyen segítő csoport is, sőt lehet valamilyen teljesen új, számunkra idegen, még ki nem próbált módszer, workshop, foglalkozás is.

Az érzelmeink, belső igényeink, vágyaink egyre inkább törnek előre, és jelzik, hogy ennek mentén kellene választani, dönteni, még akkor is, ha eddig nem ezt szoktuk meg, és a külvilág nem ezt várja tőlünk. A család, az otthon lehet a legfontosabb alap az életünkben, rájöhetünk, hogy az ebbe fektetett energiának van igazán értelme, a szeretteinkkel, családtagjainkkal való foglalkozás, gondoskodás, akár konkrét, akár átvitt értelemben (pl. együtt töltött idő) az, ami igazán értékes. Ideje lehet kibékülni, a régi sérelmeket kibeszélni, a konfliktusokat megoldani a testvérekkel, rokonokkal, közvetlen szomszédsággal, illetve családi kirándulásokat, összejöveteleket szervezni.

Elindulhat ingatlan keresés, eladás, vásárlás, csere is, megfogalmazódik az, hogy jobb, másfajta otthont kellene keresnünk, ahol barátságosak a szomszédok, vagy éppen elfér a nagyobb család is. A szükséges anyagiak még lehet, hogy nem állnak rendelkezésre, de megtaláljuk azokat a lehetőségeket, vagy segítséget, amivel a tervek megvalósíthatóak lesznek, de ehhez az újszerű, nem hagyományos utakat és megoldásokat is számba kell vennünk.

Ma tízmilliószoros nap is van, ezért még inkább fontos, hogy arra koncentráljunk, ami minket szolgál, amit szeretnénk megvalósítani. Figyelmünket fordítsuk az akadályok, megoldandó feladatok és problémák helyett a céljainkra, a jövőnkre, a vágyainkra!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük