"Van úgy, hogy be kell zárnunk egy ajtót, még akkor is, ha remeg a kezünk a kilincsen."

Az elakadásokat nem elég felfedezni, a blokkok oldása hozhat igazi változást az életedben!

Amikor oldást szeretnél valami kapcsán, feloldásra, megoldásra vágysz.

Oldani több módszerrel is lehet, és különböző szintekre, mélységekre lehet menni vele. Van olyan technika, ami a családrendszer oldaláról közelít, van, ami izomteszt válaszokat keres, van, ami energetikailag avatkozik be, van, ami a tudatalatti programok átírásával, cseréjével dolgozik.

Ami mindegyikben közös, hogy oldani azt tudják, amire készen állsz, és amit valóban hajlandó és képes vagy elengedni, lezárni, magad mögött hagyni.

  • Ha más szeretné, hogy változz, de te nem igazán érzed ennek szükségét, akkor nem lehet csodát tenni, és akaratodon kívül nem sikerülhet változtatni benned, rajtad, vagy az életeden.
  • Ha nem önként indulsz el ezen az úton, akkor még nem állsz készen rá, lehet, hogy számodra az aktuális állapot olykor kellemetlen, de nem jelent igazán problémát.
  • Ha nem vagy jól, de anélkül várod mástól a megoldást, hogy te is tennél érte, tudatosan foglalkoznál vele, akkor még ragaszkodsz a helyzethez, még nem állsz készen a feloldásra, nem jött el a megfelelő idő a számodra.

Ettől még az oldás, az egyéni foglalkozások, a különböző módszerek, technikák nem értelmetlenek és nem is hatástalanok, csak más szinten tudnak dolgozni (pl. elkezdenek felkészíteni, segítenek megnyílni, szembesülni, döntést hozni), és más tempóban bontakozhat ki az átalakulás folyamata.

Amint úgy érzed, hogy készen állsz a változásra, akkor indulj neki bátran! Nem ígérem, hogy mindig könnyű lesz, de annál eredményesebb az életedet tekintve!

Mit jelent az oldás tulajdonképpen?

Oldás esetén a megoldást nem arra keressük, amiben elakadtál, hanem ami miatt ez az állapot kialakult.

A krízis, amiben vagy, csak egy jelzés, tulajdonképpen egy tükör, ami épp most megmutatja, hogy milyen téma, minta, hitrendszer az, amivel probléma van. 

A jelenlegi helyzet csak egy ismétlés, egy hasonló állapot, mégsem ennyire evidens közöttük az összefüggés. 

A problémás körülmény tehát a piramis csúcsa, és feladat, tennivaló nem ezzel van, hanem le kell menni az alapjáig, ott megkeresni a hibás építőkockákat, és azokat javítani, vagy kicserélni.

A megoldás sokszor jár azzal, hogy a krízishelyzetre, a most körülötted lévő emberekre, munkára, állapotra, érzelemre, stb. már lehet, hogy nincsen szükséged, hiszen nem kell már a tükör, amiben megláthatod a hibás képletet

Ezért ha úgy adódik, hogy oldás után valaminek távoznia kell az életedből, az nem azt jelenti, hogy az oldás félrement, hatástalan vagy értelmetlen volt… pont az ellenkezője: kitisztítja az életedből azt, ami a régi mintához kapcsolódik, és ezzel helyet teremt azoknak az új dolgoknak, amik már a jobb, pozitívabb alapokra, mintákra tudnak felépülni.

Így az elengedés is része lehet a nehéz helyzetek, akadályok feloldásának, ezzel együtt a megengedés állapota is, amikor elfogadod, hogy az megy, aminek mennie kell és ami számodra már nem megfelelő, és jönni fog helyette az, ami az átalakulást követően a lehető legjobb neked.

Önmagunkról, másokról és a világról alkotott képünk, feltételezéseink, megéléseink, viselkedésünk, gondolataink a tudatalattiban tárolt mintákon, belső képeken, érzéseken, programokon alapulnak. Ösztönösen ezeket használjuk, és akaratlanul működünk ezek által.

Ezeket a mintákat, képeket, érzelmi lenyomatokat életünk során (valamint előző életeink folyamán, illetve a családrendszerben lévő energetika által) gyűjtöttük össze, és ezek az agyban, az idegrendszerben tárolódva a tudatalatti szinten határozzák meg működésünket, azt hogy mire irányul a figyelmünk, és befolyásolják azt is, hogyan cselekszünk és hozunk döntéseket.

Minden érzékelés és észlelés rögzül, akár olyan is, amire nem emlékszünk, vagy elrejtettük magunk elől, mert nagyon fájdalmas nekünk, mégis ösztönös működést generálnak bennünk.

A minket ért élményekből begyűjtünk olyan információkat, érzéseket, gondolatokat, amiket a tudatalatti valóságként fog fel, ezek pedig tulajdonképpen egy programként tudat alatt irányítanak, működtetnek, befolyásolnak minket. Az, hogy mire, hogyan reagálunk bizonyos helyzetekben attól függ, hogy milyen információt kapott a tudatalattink, és hogyan értelmezte mindazt. Ha ezen az információn változtatunk, akkor reakcióink, működésünk is változik.

Én ezért olyan módszerben és technikában hiszek, ami a tudatalatti szintjén tárja fel és oldja ki az elakadásokat, ezáltal képes a blokkok, a korlátozó programok, hitrendszerek, információk eltávolítására, vagy cseréjére, így megváltoztatja azokat a mintákat, amelyek alapján gondolkodunk és cselekszünk.

A Théta Healing egy olyan technika, ami théta állapotba visz el minket. A hétköznapokban a theta rezgést az ébrenlét és az elalvás közötti állapotban mindannyian tapasztaljuk: biztosan ismered milyen az, amikor már majdnem alszol, de valamennyire még érzékeled a körülötted lévő világot. Az agy ilyenkor rezeg théta-ban, ez a relaxáció egy nagyon mély formája. Ebben az állapotban hozzáférünk a tudatalattihoz, ez a módszer pedig ezt használja a testi és lelki gyógyítás folyamatában.

A tudatalatti nem csak tárolja az emlékeinket, érzelmeinket, szokásainkat, tulajdonságainkat, önképünket, hanem irányítja pl. a testi funkciókat is. A DNS-ünk tartalmazza az összes genetikai információt, amire a sejteknek szükségük van ahhoz hogy fenntartsák és újraalkossák önmagukat. Ha megváltoznak az üzenetek, amelyek a DNS-hez kerülnek, gyógyulás történik nem csak a testi, hanem lelki és szellemi szinten is.

Az elakadás, vagy krízishelyzet bármire vonatkozhat, az életed bármely területét befolyásolhatja (pénzügyek, párkapcsolat, egészség, munka, félelmek, stressz, önbizalomhiány, gyerekvállalás, stb.).

Az oldás során megkeressük azt a tudatalattiban lévő emléket, képet, üzenetet, korlátozó hitrendszert, programot, ami jelenleg a nem megfelelő mintát, információt adja számodra, és lecseréljük támogató, pozitív programra, üzenetre, információra.

Az átalakulás így megkezdődik, és ezáltal formálódik át az életed, és a problémás terület is.

Miben lehet hatása az oldásnak?

Tulajdonképpen mindenben! Bármilyen életterület, testi, lelki probléma, vagy elakadás gyógyítható, feloldható vele.

  • fizikai betegség
  • érzelmi elakadás
  • családrendszerben lévő minták
  • gátló lelki programok
  • vágyott dolgok akadályai
  • párkapcsolati problémák
  • nehéz élethelyzetek

Mi történik a konzultáción? 

Blokkoldás

Ha csak az oldással foglalkozunk, akkor a konzultáción először az adott témában megkeressük a korlátozó hitrendszer(eke)t: beszélgetéssel, kérdés-válaszokkal jutunk el az elakadás gyökeréigEz általában hosszú folyamat, mert idő kell ahhoz, hogy a tudatalattiból a valós akadályok feltörjenek. Ezután következik a gátló programok eltávolítása illetve cseréje.

A foglalkozások személyesen vagy online formában történnek, egy-egy konzultáció 1,5 -2 órás

-> Árak

Kérdések, információ: harmonialabor(kukac)gmail.com