Este lesz pontos a Telihold, a Nap a Vízöntőben, a Hold pontosan vele szemben, az Oroszlánban halad.

A gyógyulás időszaka ez, leginkább a lelkünkben, főleg az anya, anyaság mintáival kapcsolatban, és a női, párkapcsolati témakörökben léphetünk előre.

Ugyanakkor feszült helyzetek is jelen vannak, amik felpiszkálnak, meg-megszúrnak, hogy kikényszerítsék a fókuszt, amivel az adott sémán dolgozhatunk, túlléphetünk.

A lelkünk a helyére kerülhet, mutatja az irányt, hihetünk a belső hangoknak és az álomszerű képeknek. A tudatos részünk vágyja a megújulást, a függetlenséget, az önmagunkra való visszatalálást. Ha rájövünk, hogy minden részünk ugyanazt akarja, el tudjuk hinni azt is, hogy mindez az anyagban, a valóságunkban is létrejöhet, megvalósulhat.

Az újítás igénye és reménye lehet az alap, a letámasztás ahhoz, hogy engedjük a lelkünket ragyogni, és hogy a kapcsolati energiák, a női-férfi feszültségek tudjanak gyógyulni, a társ vagy társnélküliség felvállalása örömmel, elégedettségben, harmóniában megtörténhessen, és az otthonnal, anyával, anyasággal kapcsolatos sérülések is oldódhassanak.

Lendületet, löketet és értelmet kap a jövő, tisztulhatunk az őszinte kommunikáció által, másrészt friss tér teremtődik az új szerelmekhez és a gyermekvállaláshoz is.

Regenerálódjatok, tisztuljatok a Telihold esti fényében!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük