Este pontosodik be az Újhold, és kivételesen most nem a valamit, hanem a „semmit” fogjuk látni az égen, de az Újholdaknak már csak ez a sajátossága :).

Az Újholdakban indítóerő van, ráadásul az Oroszlánban ez az erő, energia kreativitással, önmegvalósítási ötletekkel, a dolgaink uralásával, önmagunk vagy eredményeink megmutatásának igényével, és örömmel, boldogsággal, pozitivitással is párosul.

Legerőteljesebben a párkapcsolati energiák erősödnek most fel, ahol a családias, ismerős, otthonos környezetben ott a nő és a férfi, akik egyenlőek (de nem egyformák! ;D), sőt megjelenik a gyerek archetípusa is. Király és királynő egymás oldalán, akik az elődök támogatását és örökségét élvezik (bármi is legyen az) és életet adnak közös utódoknak (gyermek, vagy egyéb kreatív „alkotás” formájában). Szerencsés találkozások, egymásra találások, és akár a kapcsolatok hivatalossá tétele, felvállalásának ideje is lehet. Elhárulnak akadályok olyan társulások, összefogások létrejötte elől, amelyekhez korábban nem volt elég anyagi fedezet, vagy nem volt elég erő, szándék, hogy elindulhassanak, illetve megszűnhetnek feszült helyzetek, amik akadályozták a továbblépési lehetőségeket. Arra érdemes figyelni, hogy minden új dolog tiszta, szent térbe érkezzen, legyenek elvarrva a szálak, feldolgozva a blokkok, elsimítva minden olyan téma, amit a teljes átalakulás előtt lezárni szükséges. Az érzelmek, a belső bizonyosságunk besegít most az erő mellé az új dolgok elindításában, a tűz és víz ellentmondónak tűnő (de nem az!) energiája pedig óriási dolgokat képes megmozgatni, ha az előnyeit észrevesszük.

Nagy átalakulásban vagyunk, a régi struktúrák lebomlóban, átrendeződésben vannak, új kereteket, új közeget kell létrehoznunk, de ezt tehetjük szabadon, rugalmasan, kreatívan úgy, ahogyan nekünk tetszik! Ha ebben észreveszed az óriási lehetőséget, akkor rájössz, hogy a változás inkább pozitív lesz, felpezsdíti és a megfelelő irányba tereli az életedet! Muszáj talpon maradni, muszáj a helyzetet kezelni, és az előnyödre fordítani, mert ha ezt meg tudod tenni, akkor az egyike leszel azoknak, akik a jelenlegi helyzetben nem veszíteni, hanem profitálni képesek!

***

És – ahogyan tavaly is írtam az Oroszlán Újholdkor – most menjetek hajat vágatni (minden hónap Oroszlán Hold időszaka alkalmas erre egyébként), mert azt mondják, aki ilyenkor megy fodrászhoz, annak megerősödik a haja, gyorsabban nő és dúsabb lesz a hajkoronája! ;P

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük