Vasárnap kora délután lesz pontos a Nap és a Hold együttállása, az Újhold az Oroszlánban jön majd létre. Már biztosan kívülről tudjátok, hogy az Újholdakban indítóerő van, ezért bármi, amibe mostanában szeretnénk belefogni, támogató energiát kaphat, főleg, ha egy kicsit meg is varázsoljuk a saját eszközeinkkel (beszélünk róla, leírjuk, lerajzoljuk, vizualizáljuk, stb.). Persze az új elindítása előtt a régit is el kell engedni, le kell zárni, magunk mögött hagyni, enélkül a friss energiák nem tudnak útnak indulni.

Az Oroszlán Újhold energiáit érdemes annak szentelni, hogy átgondolod, mit uralsz az életedben és mi az, amit nem te uralsz de szeretnél, illetve az Újhold házhelyzete miatt azt is, hogy mi az, ami meghalt már, és miben van még energia, élet, fejlődési, gyógyulási lehetőség. Ha szeretnél spirituális dolgokat tanulni, használni, ez az Újhold ennek az elkezdésére, elsajátítására is alkalmas lehet. Illetve a megújulás igénye a szerelem, illetve a kreativitás megélése kapcsán is feszítő most, érdemes hát magadba nézni, hogy ezt mivel tudnád feloldani, miben tudsz függetlenedni, felszabadulni, hogyan tudsz újjáéledni.

Ez az időpillanat még mindig hordoz párkapcsolati témákat, azzal a dilemmával, hogy az, aki én vagyok most a kapcsolatomban, az évek alatt kialakult viselkedés, egyéniség, vajon továbbra is jó-e nekem. Ez vagyok-e én igazából, hová tartok ezáltal, ezt akarom-e a jövőben is, vagy már más igényeim vannak, amit lehet, hogy egy új kapcsolat tudna megadni, ami újra ösztönöz, motivál, és aki által újat tanulhatok, fejlődhetek. A kérdést leginkább a férfi oldal mozgatja, ami jelenleg a komfortzónájában van, mert fél, hogy szétesik a világa, de nem érzi magát „otthon” és gyógyulásra vágyik, ez pedig feszültséget generálva legbelül kezdi kikényszeríteni a megoldás keresését. Az ideális végeredmény egyébként a problémára történő fókuszálással (a szőnyeg alá söprés helyett), a racionális érvek alapján történő döntéssel, és a mindenki számára megfelelő helyzet megtalálásával jöhet létre, amiben a meglévő keretek szétfeszítése, megújítása, eddig nem megszokott, nem hagyományos körülmények kialakítása szükséges.

És amire még alkalmas az Oroszlán Hold, ezáltal a mostani Újhold időszaka is, az a hajvágás, mert azt mondják, aki ilyenkor megy fodrászhoz, annak megerősödik a haja, és elkerülheti a kopaszodást! J

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük