Éjfél után indul el a következő Újhold, ami a Rákban és a család, otthon életterület közelében jön létre, tehát duplán is ezt a témakört világítja be a következő hetekben.

Hétköznapi szinten a család milyensége, fontossága lehet fókuszban, ennek a területnek a rendezése, vagy egyszerűen csak a családdal eltöltött idő.

Felmerülhet az a kérdés is bennünk, hogy vajon otthon vagyunk-e a családunkban, vagy hogy hol van az igazi családunk, működnek-e és hogyan a családi kapcsolataink, mi az, amit mostantól érdemes lenne máshogy csinálni, esetleg régi sérelmeket, szokásokat nem lenne-e ideje feloldani, megszüntetni, letenni.

Ez az állás hozhatja még továbbra is az otthonnal – mint ingatlannal – kapcsolatos átalakulásokat is, sokan költöznek szét és össze, adnak el, vesznek, alakítanak át lakóteret maguk körül, de mindenképpen lehet egyfajta rendezésre való vágy ennek kapcsán bennünk.

Elvontabb szinten a korai otthon, a gyerekkor emlékei, a szülőkkel kapcsolatos megélések tisztulhatnak, megértésre találhatnak. Érdemes akár tudatosan rá is nézni a szülők és a gyermeki én témáira: vannak-e beragadt sérüléseink, mit kaptunk a szüleinktől, mit tanultunk tőlük, mi az a tulajdonságunk, ami csak úgy tudott kialakulni, hogy ők olyanok voltak amilyenek, hogyan profitálunk ma ebből…

A szülőknek való megbocsátás nélkül, a szeretet energiájának visszaállítása nélkül nem léphetünk tovább, a régi minták elengedésével, a családi, generációs örökség és szokások megszakításával hozhatunk létre egy szabadabb, függetlenebb új létezést.

Lehet igényünk arra is, hogy visszatérjünk a gyökereinkhez, főleg, ha nagyon eltávolodtunk, hiszen nem véletlenül születtünk oda, ahová, és nem baj, hogy szereztünk máshol másban is tapasztalatot, de a szívünk visszahúzhat oda, amit fiatalon elutasítottunk, felnőtt fejjel viszont a legnagyobb értéket hordozhatja.

A múltból, akár más inkarnációkból hozott lenyomatok is feltárulhatnak, vagy fontossá válhat a megfejtésük számunkra amiatt, hogy letéve őket könnyedebben haladhassunk az utunkon tovább.

Visszatérni az alapokhoz, a bázishoz mindig jó kiindulópont a következő „kalandhoz”.

A múltat nem elfelejtjük, hanem tanulva belőle, értékekkel, tapasztalatokkal gazdagodva új emberként továbbmegyünk.

Szép nyarat nektek!

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük