Ma napközben, ebédidő után kicsivel lesz teljesen pontos a Nap és a Hold együttállása, sőt, mivel a Vénusz egy ideje a Nappal együtt lépdel, így ma hárman bandáznak. 🙂

A mostani tér-idő nagy energiákkal irányít a biztos alapok megteremtése, a szerkezetépítés, a struktúrába rendezés felé a jövő érdekében, szolgálatában. A múlt tapasztalatait, tudását most kell elővenni és használni, és olyan iránynak energiát adni, amit szeretünk, amivel harmóniát érzünk. Kedvező időszak van olyan dolgokba fogni, ahol a képességeinket tudjuk készpénzre váltani. Ehhez nem kell kényszeresen teljesen új ötletet vagy irányt keresni, elég az, ha kicsit máshogy hasznosítjuk, működtetjük az ismereteinket, szakértelmünket, tapasztalatainkat, és inkább ezekből hozunk létre újszerű megoldásokat. Most alapozzuk a jövőnket a gondolatainkkal, tetteinkkel, így erre fókuszáljunk, és most már előre nézzünk, ahelyett, hogy még mindig hátra pislognánk. A női energiák is erősek most, összhangban tud működni a dögös, szexis csaj, a gondoskodó asszony, és az önálló, talpraesett nő, illetve jöhet sorsdöntő változás a kapcsolatokban, a hivatalosan felvállalt társ személyében is.

A szeretet és a harmóniateremtés energiája erőteljesen jelen van, érdemes ezt és az Újhold építkező hatását a jövőnk teremtésére felhasználni: meditálni, vizualizálni, vagy szimplán papírra vetni az elképzeléseinket, terveinket!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük