"A kérdéseink ugyanolyan fontosak, mint a válaszaink."

Bizonytalan vagy valamiben?

Elakadtál egy döntésben?

Gyors válasz kellene a továbblépéshez?

Megerősítést vársz, hogy amit érzel, az valóban úgy van-e?

Tarot kártyával bármilyen kérdésed kapcsán kaphatsz útmutatást, és ha a válaszok új kérdéseket szültek benned, akkor – hasonlóan egy beszélgetéshez – további kirakások további információt adnak mindaddig, amíg úgy nem érzed, hogy a helyére kerültek benned a dolgok.

Mi az a kártyavetés, és mire is jó tulajdonképpen?

A Tarot – és tapasztalataim szerint bármilyen szimbólumokat, képeket ábrázoló kártya – egy eszköz ahhoz, hogy a tudatalattid üzeneteit megkapd, megértsd. 

A kérdésed alapján lapokat húzol, az ezeken szereplő szimbólumokat pedig egy kártyavető tanácsadó fedi fel számodra, és segít megérteni a kérdésedre kapott választ.

A kommunikáció nem “a kártyás boszival”, vagy magával a kártyával zajlik (“kérdezzük meg a kártyát”), hanem saját magaddal

A kártyát te húzod, és te kapod meg a saját tudatalattid üzeneteit. 

Persze előfordul, hogy telefonon, skype-on érkező kérdésre a kártyavető tanácsadó húzza ki a kártyát, de akkor is a te tudatalattid által közvetített válaszok fognak megérkezni a kirakásokon keresztül.

Mivel így tulajdonképpen saját magaddal beszélgetsz, van, hogy az üzenetek már csak megerősítésként szolgálnak, de van, hogy teljesen új nézőpontot, vagy információt kapsz általuk: valamit, amit eddig nem vettél észre, nem akartad meglátni, meghallani, elrejtetted magad elől.

Milyen helyzetekben lehet Tarot kártyát húzni? 

kártyavetésBármilyen kérdésed van, húzható rá Tarot kártya:

Mit válasszak? Hogyan alakul? Mi van mögötte? Hogyan lehetne jobb? Mit csináljak most? – ehhez hasonló kérdésekben segíthet.

Leggyakoribb témakörök: párkapcsolat, pénzügyek, egészség, munka, döntéshelyzet.

A Tarot mindig bejön?

A kártya által közvetített válaszok a mostani választásainknak, gondolatainknak, terveinknek megfelelő.

Ha változtatsz, vagy hozol egy új döntést, akkor az energiák és a lehetséges jövő is megváltozik, ezt érdemes tudni, amikor az eredményt elemezzük. 

Milyen Tarot elemzések érhetőek el?

Általános elemzés

Bármilyen kérdésre, ami éppen foglalkoztat, elbizonytalanít, és szeretnél benne továbblépni.

Döntés, választás

Ha megakadtál, vagy ha több lehetőség közül választhatsz, de nem tudod, hogyan dönts.

Párkapcsolati elemzés

Ha párkapcsolatra vonatkozó kérdéseid vannak, pl.: Hogyan alakul a kapcsolatunk? Kit válasszak? Maradjak, vagy menjek? Mit tegyek, hogy ne legyek egyedül?

Éves elemzés

10+1 kirakás és +3 bónuszkérdés. A következő egy év részletes elemzése minden életterületre kiterjedően. Ajánlott születésnap környékén, vagy év végén, év elején megrendelni.

Mi az elemzés, tanácsadás folyamata?

Egyeztetjük, hogy milyen témában van szükséged tanácsra. Ezután a Tarot kártya segítségével, többféle kirakással járjuk körbe a kérdéskört, és elemezzük a válaszokat, a továbblépési lehetőségeket. 

Éves elemzés esetén a 10+1 kirakást követően feltehetsz 3 olyan kérdést, ami aktuálisan foglalkoztat, vagy amire kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a következő évben. 

A tarot elemzést kérheted írásban, ilyenkor a kérdéseid alapján többféle kirakást készítek, és a válaszokat elküldöm neked e-mail-ben.

Éves elemzés csak írásban kérhető, ezt egy szépen megformázott, nyomtatható dokumentumban kapod meg szintén elektronikusan.

Tarot tanácsadásra jöhetsz személyesen vagy online is, ebben az esetben egy konzultáció kb. 1 órás.

-> Árak

Kérdések, információ: harmonialabor(kukac)gmail.com