Idén a téli napforduló december 22-re esik, holnap hajnalban fog a Nap a Bakba lépni, ettől az időponttól kezdve hosszabbodnak majd a nappalok.

A sötétség után tehát elkezd növekedni a fény, és a fény születéséhez, a fény ünnepléséhez kapcsolódik a Karácsony ünnepe is.

A tér-idő pillanat szerint megérkezhet a mély szeretet és harmónia érzése azokhoz is, akik eddig nem tudtak még az ünnepi hangulatban feloldódni.

Ugyanakkor megjelenhet egyfajta dilemma is a szerelem, a romantikus érzések, és egy kapcsolat robbantása vagy épp újrakezdése között: „Ki az égben köttetett párom, akit hajlandó vagyok fel is vállalni a világ előtt? Tudom-e őt választani, tud-e ő engem választani?”

Erre ráerősíthetnek a még tartogatott, de már lejárt kapcsolatokban jelen lévő indulatok is. Egyre nagyobb lehet a feszültség azokban, akik annak felvállalása előtt vannak, hogy oda, amellé álljanak, ahol a sorsuknak érzik a folytatást.

Pénzügyi dolgokban is kérdés lehet, hogy hogyan tovább, ki legyen a jövőben is partner, kivel lehet igazán gyümölcsöző viszonyt kialakítani, mit és hogyan kell rendezni anyagi téren.

A Nap mellett ott áll a visszafelé haladó Merkúr, egyre közelednek egymáshoz, és még 22-én este össze is olvadnak, aztán újra eltávolodnak. A Merkúr egészen Újév napjáig hátrál, akkor megáll, és január 3-án indul el újra előre. Addig zajlik még az a belső folyamat, ami egyfajta belső beszélgetés, önmagunk megértése, a saját igazságunk bevallása, felvállalása saját magunk felé.

Ez az időszak lehetőséget ad a saját korlátainkkal, sérüléseinkkel való szembesülésre, a tudatos rálátásra, arra, hogy mivel hoztuk létre azt, amiben most vagyunk. Ráérezhetünk, ráébredhetünk elfelejtett emlékeinkre (akár előző életeinkből is), amelyek manifesztálódva, akadályt képezve tanítottak eddig minket, és most ideje lehet a tanulságok levonásának annak érdekében, hogy mostantól ne gátoljanak, hanem támogassanak minket. Most még először magunkban kell elfogadnunk, hogy ezek is mi vagyunk (voltunk), ezek is elválaszthatatlan részeink, és csak ezután hozhatjuk létre az új alapokat, egy másik keretrendszert, majd mutathatjuk meg új önmagunkat a külvilág felé is.

Ehhez kapcsolódóan foglalkoztathat most minket az is, hogy miben vagyunk tehetségesek, mire vagyunk képesek, mi az, amit most nem merünk még használni, pénzre váltani, az ezzel megszerezhető javak milyenek és mekkorák. Ezzel együtt mi az, ami örömöt okoz nekünk, amivel úgy hozunk létre az anyagban valamit, hogy az a lelkünkből jön, élvezettel, inspirálva csináljuk, a lelkünk igazi útjának érezzük.

Az érdekes, furcsa álmok, a transzcendens, megfoghatatlan megtapasztalások a múlt feloldását, tisztítását segítik annak érdekében, hogy a jövő rendezett körülmények közé teremtődjön.

Amit gondolsz, amit kifejezel, amit kimondasz, annak adod a figyelmedet, a fókuszodat, az energiádat. Ezért nagyon nem mindegy, hogy mi az… Találd meg magadban, amiben még nincsen fény, hozd fel a mélyből, és tedd világossá.

Áldott Fény ünnepét nektek!

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük