Ma éjjel pontosodik a Telihold, aki érzékenyebb rá, az anélkül is érezte a közeledtét, hogy írnék róla :).

Eljött az ideje strukturálni, a(z új) keretekről gondoskodni, felépíteni a szerkezetet, a vázat, akár fizikai, akár szellemi síkon. Többen már itt tartanak és szépen haladnak, ugyanakkor sokan vannak még olyan periódusban, amikor a régi összedőlt, nem folytatható úgy, ahogy eddig ment, de az új még csak körvonalazódik.

Most itt az alkalom, hogy az élet bizonyos részletei olyanná alakuljanak, amire korábban nem láttunk lehetőséget, mert be voltunk korlátozva valami miatt. Ehhez viszont az kell, hogy ne várjunk a külvilágra, hogy majd más dönt vagy változtat, hanem vállaljuk fel, amit máshogyan szeretnénk.

Rengeteg megoldás létezik, ha valami nem jön létre a másik fél miatt, annak talán nincs is helye az életünkben… de másvalakivel létrejöhet, vagy eltérő módon megtörténhet.

Bizonyos dolgokban az alapokhoz, a kezdetekhez kell visszamennünk, bármeddig jutottunk is. Ne félj ahhoz visszanyúlni, ahonnan indultál, ami biztos, stabil, rutinszerűen működtethető, még akkor sem, ha sikertelenségnek éled meg, vagy mert belül már megvan, hogy mit szeretnél, csak a fizikai síkon még nem mozdul, még nem tud létrejönni.

Aki az önkifejezés témájával dolgozik, annak az lehet a dilemmája most, hogy vigye-e magasabb szintre, tanítsa-e, publikálja-e, megmutassa-e, amit tud, és ha igen, hogyan. A retrográd Merkúr talán kicsit megállította ezeket a folyamatokat, de csak azért, mert belül még valamit helyre kell tenni ahhoz, hogy valóban révbe érhessen ez az irányvonal.

Azt érdemes megvizsgálni, hogy miért nem tudsz elindulni, mi korlátoz, mitől félsz, miért nem lépsz, hiszen gondolkodás nélkül kellene-lehetne indulni, az „Égiek” támogatnak. Talán hányzik a pontos cél, és ez az, ami gátol, pedig pont az lenne a feladat, hogy az összes lépés és mérföldkő megtervezése és túlzott kontroll nélkül egyszerűen csak induljunk meg, aztán az eddigi tapasztalatok, képességek majd segítenek minden akadályon továbblendülni.

Gyógyulhatnak azok az emlékek, helyzetek, amik valamilyen kommunikációs gap-en, félreértésen csúsztak el, amivel letaroltak minket, vagy mi döngöltünk földbe másokat, és ez blokkolta eddig az önkifejezésünket, kommunikációnkat. Ha tudunk, tegyünk is azért, hogy az ilyen jellegű helyzeteket tisztázzuk. Egy üzenet, egy találkozás, vagy egy finom érintés is elég ahhoz, hogy ezek negatív lenyomata feloldódjon, sőt olyan felszabadulást adhat, ami segít az állóvizet megkavarni, és a mozgást beindítani olyan területeken is, amik ehhez látszólag nem is kapcsolódnak.

Az elmúlt napokban sokan írtak a Jupiter Uránusz találkozásáról, ami még mindig hatótávon belül van, és az otthon, ingatlan, család témakörében hozhat szerencsés változásokat, újszerű megoldásokat a következő napokban. Bizonyos érzelmi blokkoknak most már muszáj feloldódniuk, gyógyulniuk, leginkább az anyával, anyasággal, gyerekvállalással, az anyának lenni, vagy nem lenni kérdésekkel kapcsolatban.

Ez kihatással lehet a párkapcsolatokra is, ahol sorsszerű lépések történhetnek. A szerelem néha fáj, de annyi örömöt és pozitív megélést ad, hogy kár lenne kihagyni… A sebekből, sérülésekből tanulunk, és legközelebb már kevesebbet hibázunk…💜

Szeretettel,

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük