Kapczár Nóra vagyok, diplomás asztrológus, tarot tanácsadó, spirituális konzulens, Peter Hess hangmasszőr, önfejlesztési segítő, tanár, mediátor és sok minden más…

Az ezotéria és a spirituális világ már elég korán – gyerekkoromban – elkezdett érdekelni, anyukám cigánykártyája volt talán az első misztikum, ami felkeltette a figyelmemet. Aztán jöttek az élet a halál után témájú könyvek, az éves horoszkópok és a kínai asztrológiai előrejelzések, de a könyvek olvasásánál akkor még nem jutottam messzebbre, viszont a kíváncsiság már akkor erős volt bennem minden ilyenfajta dolog iránt.

Érdekelt az emberek működése, pályaválasztáskor emiatt nagyon vonzott a pszichológia szak, de végül egy racionálisabb műszaki menedzser képzés mellett döntöttem. Diplomával a kezemben pedig elég gyorsan beszippantott a multivilág. Több szektorban, több területen is dolgoztam, vezetői tapasztalatot is szereztem. 

A problémáim, nehézségeim (teherbeesés sikertelensége, párkapcsolati problémák, munkahelyváltások) azonban vittek továbbra is a spiritualitás irányába, előadások, könyvek, beszélgetések formájában, majd egyre több tanfolyamon, képzésen is részt vettem.

2008-ban kezdtem el asztrológiát tanulni, innen pedig nem volt megállás: először a tradícionális asztrológiával kezdtem, akkreditált diplomát is szereztem. Aztán karmaasztrológiát, asztrozófiát és minden egyebet elsajátítottam, ami megfogott, szembejött, pl. tarot kártyavetést, rajzelemzést, színelemzést, meseterápiát, theta healinget, bach virágterápiát, tiszta kommunikációt, illóolajokat, kristályokat, numerológiát, kronobiológiát, magia-t, párkapcsolati mediációt és coachingot, és még sorolhatnám. Nemrégen éppen a hangtálak szerelmese lettem…

Ezeket elkezdtem használni az életemben, így saját tapasztalatot szereztem egy-egy módszer működéséről, hatékonyságáról, aztán kipróbáltam barátokkal, családtagokkal, ismerősökkel is, így azt is láttam, másokra milyen hatással lehet.

Az ismereteket és a tapasztalatokat összegyúrva a különböző módszerek hatékony kombinációjával segítek az önismereti munka során azoknak, akik szeretnének változni, változtatni, hajlandóak aktívan tenni a saját boldogulásukért.

Az egyéni konzultációim teljesen egyediek, hiszen az összes eddig elsajátított eszközt és tudást felhasználva mindig azt a módszert választom, ami éppen a legmegfelelőbb, és az adott pillanatban a leghatékonyabb. A teljes folyamat egyedi és testreszabott, hiszen mások vagyunk, máshol tartunk, más lesz az, ami aktuálisan segít és továbbvisz.

Az asztrológiai elemzések vagy a tarot tanácsadás kapcsán törekszem arra, hogy rámutassak új szempontokra, ami segít mélyebben megérteni az adott helyzetet, és átkeretezheti az addigi meggyőződéseket.

Az oldási folyamatokban fontosnak tartom, hogy ne csak a tudatos szintre történő felhozása történjen meg a blokkoknak, hanem az igazi gyökérokok megtalálása, és valódi feloldása valósuljon meg.  

A hangtálak használata pedig önmagában egy csoda, ott segítenek, ahol kell, és képesek a megfoghatatlan világába elvinni minket. 

Én rátaláltam arra az útra, amin szeretek járni, és amin jól érzem magam. A segítői munka mellett félidőben elvégzem a racionális multivilághoz kapcsolódó feladatokat, és ezt azért így teszem, mert erre van szükségem, ez az, ami egyensúlyban tart engem. Már én teremtem az életemet, és megengedem, hogy úgy alakuljon, ahogy a legjobb nekem. Vannak napok, amikor az energiák kibillennek, de ez így van jól, ennek is oka van, és végül mindig minden a helyére kerül. Hiszen amint fent, úgy lent, ahogy kint úgy bent.

A megoldás mindenkiben ott van. Lehet, hogy csak egy lépést teszel előre, de lehet, hogy sokkal komolyabb, drasztikusabb átalakulás vár. Minden tőled függ, és rajtad áll.

Várlak szeretettel!