Kapczár Nóra vagyok, a Harmónia Labor alapítója, diplomás asztrológus, tarot tanácsadó, önfejlesztési segítő, tanár, és sok minden más…

Az ezotéria és a spirituális világ már elég korán – gyerekkoromban – elkezdett érdekelni, anyukám cigánykártyája volt talán az első misztikum, ami felkeltette a figyelmemet. Az élet a halál után témájú könyvek, horoszkópok, kínai asztrológia voltak akkor elérhetőek számomra, de a könyvek olvasásánál akkor még nem jutottam messzebbre, viszont a kíváncsiság már akkor erős volt bennem minden ilyenfajta téma iránt.

Pályaválasztáskor emiatt nagyon vonzott a pszichológia szak, de végül egy racionálisabb műszaki menedzser képzés mellett döntöttem. Diplomával a kezemben pedig elég gyorsan beszippantott a multivilág. Több szektorban több területen is dolgoztam, vezetői tapasztalatot is szereztem. 

A problémáim, nehézségeim (teherbeesés sikertelensége, párkapcsolati problémák, munkahelyváltások, mi az én utam, stb.) azonban vittek továbbra is a spiritualitás irányába, előadások, könyvek, beszélgetések formájában, majd egyre több tanfolyamon, képzésen is részt vettem.

2008-ban kezdtem el asztrológiát tanulni, innen pedig nem volt megállás: először tradícionális asztrológiát tanultam, akkreditált diplomát is szereztem. Aztán karmaasztrológiát, asztrozófiát és minden egyebet, ami megfogott, szembejött, pl. tarot kártyavetést, rajzelemzést, színelemzést, meseterápiát, theta healinget, bach virágterápiát, tiszta kommunikációt, illóolajokat, kristályokat, numerológiát, kronobiológiát, magia-t, párkapcsolati mediációt és coachingot, és még sorolhatnám.

Ezeket elkezdtem használni az életemben, így saját tapasztalatot szereztem egy-egy módszer működéséről, hatékonyságáról, aztán kipróbáltam barátokkal, családtagokkal, ismerősökkel is, így azt is láttam, másokra milyen hatással lehet.

Az ismereteket és a tapasztalatokat összegyúrva a különböző módszerek hatékony kombinációjával segítek az önismereti munka során azoknak, akik szeretnének változni, változtatni, hajlandóak aktívan tenni a saját boldogulásukért.

Az egyéni konzultációim teljesen egyediek, hiszen az összes eddig elsajátított eszközt és tudást felhasználva mindig azt a módszert választom, ami éppen a legmegfelelőbb, és az adott pillanatban a leghatékonyabb. A teljes folyamat egyedi és testreszabott, hiszen mások vagyunk, máshol tartunk, más lesz az, ami aktuálisan segít és továbbvisz.

A megoldás benned van, én csak fogom a kezed, és végigkísérlek egy folyamaton, hogy a végén elérhesd a célodat, ami lehet, hogy csak egy lépés előre, de lehet, hogy sokkal komolyabb, drasztikusabb átalakulás. Minden tőled függ, és rajtad áll. 

Az egyéni konzultáción kívül kérhetsz még asztrológiai elemzést, tarot tanácsadást, oldást is, az elérhető szolgáltatásokról és az aktuális programokról itt a honlapon és a Facebook oldalon tájékozódhatsz.