Éppen hogy túl vagyunk a Szilveszteren, Újév napján, és máris itt az első Újhold is, ami ma este fog bepontosodni a Bakban. Az Újholdak az új dolgok elindítását segítő energiákat hozzák magukkal, most a szerelem, gyerekek, vállalkozás, kreativitás, és az öröm témaköröket érintve, előtérbe helyezve.

Ahhoz, hogy ezekben a témákban az Újhold energiája által biztosított indítóerő megnyilvánulhasson, munka, alázatos szolgálat, és áldozatok szükségesek, de ha ezekre hajlandóak vagyunk, akkor segítséget, termékeny lehetőségeket kapunk. Olyan megoldás megtalálását támogatják az energiák, amiben függetlenek, szabadok maradhatunk, de mégis biztosítva vannak azok az alapok, keretek, amire stabilan támaszkodhatunk. Azokat az opciókat részesítsük tehát előnyben, amikben ez a két dolog egymás mellett jelen van.

A mostani indulással elölről kezdünk, és újraépítünk. Teljesen az alapokig vissza kell mennünk, és letenni, vagy újra letenni az első alapkövet. Találnunk kell olyan pénzteremtési lehetőségeket, anyagi forrásokat, új ötletet, terveket, amik a további kövek letételét, a falak felépítését segíteni fogják. A jövőt építjük most, az életcélunk felé kell haladnunk, itt az ideje, hogy ezért tegyünk, erre az útra lépjünk. Vállaljuk sorsunkat, gondoskodjunk elsősorban magunkról, a saját céljainkról, fogjuk össze az eddig egymás mellett futó szálakat, kössük össze őket, hogy ez az erős madzag vihessen előre minket.

Lehet, hogy akadályoznak a félelmeink, olyan emlékek, amik még mindig nagyon fájdalmasak, és még mindig frusztrálóak. Amíg nem lépünk túl ezeken, addig a feszültség velünk marad. Használjuk ezt feszítést arra, hogy „csak azért is!” túllépjünk rajta, összeszedve minden energiánkat, akaraterőnket feldolgozzuk, ledolgozzuk, továbblépjünk, és nekiinduljunk akkor is az útnak, ha valami még a múltba köt, odaláncol valahová.

A mostani Újhold tanítása még az is, hogy ne ragaszkodjunk körmünk szakadtáig olyan barátokhoz, közösségekhez, ahol nem érezzük magunkat odavalónak, egyenlőnek, hasonlónak. Az ilyen típusú kényszeres ragaszkodást érdemes szintén elengedni most. Illetve vigyázzunk arra is, hogy ne csavarodjunk bele olyan anyagi sikert ígérő szerződésbe, vagy nagy szerelemnek látszó kapcsolatba, amiben már az első pillanatban érezzük, hogy csak illúzió, vagy valami nem stimmel vele… Hallgassunk a megérzéseinkre, és erre most mondjunk nemet, mert később már lehet, hogy nem lehet. Várjuk meg, amíg olyan lehetőség érkezik, ami valóban a lehető legjobb lesz nekünk.

Sikeres évkezdést mindenkinek!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük