Ma délelőtt volt pontos a Vénusz Plútó együttállása, amibe a Mars is bekapcsolódik még.

A női és férfi energiák átalakulóban vannak, ha számodra konkrét életeseményt nem is hoz éppen ez az állás, a változások zajlanak benned is, mint mindenkiben.

Felszínre kerülhetnek újra és újra a régi problémák a párkeresés során, vagy a kapcsolatokban is, akár közös működés, akár eseményekre adott egyéni reakció is lehet ez. Futhat benned az is, hogy hasonlítgatod a régit az újjal.

Tökéletes, problémamentes nem létezik, vagy csak ideig-óráig, az összképet érdemes inkább figyelni, és az érzéseidet. Sokszor nem kidobni kell a dolgokat, hanem új alapokra helyezni, tudatosan elkezdeni dolgozni együtt és külön-külön a megoldáson. Kitenni mindent az asztalra őszintén, és tisztítani, megújítani, gyógyítani önmagadat és ezáltal a közös dinamikát is.

A párkapcsolati mintákat részben a szüleinktől hozzuk. Saját viselkedésünket, reakcióinkat, elvárásainkat a gyerekkori tapasztalatok és élmények határozzák meg.

Emiatt tisztulnak most a szülői, családi minták, gyerekkori beidegződések is, az Újhold is előrejelezte nekünk, hogy a családi gyökerek fókuszban lehetnek ebben a holdciklusban.

Tudatosan érdemes vizsgálni, mi az, amiben olyan vagy, mint a szüleid, és mit csináltál teljesen másképp annak hatására, amit tőlük kaptál vagy láttál.

Írhatsz egy listát mindkét szülőd 5 jó és 5 rossz tulajdonságáról, meg fogsz lepődni, mennyi lesz belőle igaz rád, és a volt/aktuális párodra….

Ez nem baj, csak tudd, hogy ezeket a tulajdonságokat, programokat kaptad, hozod öntudatlanul, és választottál a játék fenntartásához „megfelelő” partnert is.

Elképzelhető, hogy nem tetszik ez a kép, de ez van, és sokszor nem arra van szükség, hogy ezt utáld és kidobd vagy ignoráld, hanem szeretettel elfogadd és integráld magadba, és talán így fog tudni igazán feloldódni is.

Ez segíthet a szülőknek történő megbocsátásban is, hiszen gyakran végül ugyanazokat a köröket írjuk le mi is, csak észre sem vesszük… de ha rájöttünk erre, akkor viszont csinálhatjuk a dolgokat másképp is…

Tény, hogy sok munkát és energiát igényel ez a folyamat, de legalább előremutató, míg ha továbbra is menekülsz előle, talán sosem érkezel meg oda, ahová annyira szeretnél.

Szép hétvégét!

Nóri

Kategóriák: AsztrológiaÖnismeret

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük