Januárban írtam már róla, hogy nem nyugodhatunk még meg a Plútó nagy átalakító tevékenysége kapcsán, és íme, eljött az újabb fordulat. 😄

Ma este ugyanis befékez, majd néhány nap álldogálás után pénteken este hátat fordít, és a Vízöntőből vissza fog hátrálni egészen a Bakig, ahová át is lép szeptember elején, majd október közepén fordul ismét előre, és november vége felé lép újra a Vízöntőbe.

Tehát erre még rámegy ez az év… 🫠

Mivel most a Vízöntő 2. fokáról indul vissza, azok érintettek igazán, akiknek a születési képletében van olyan égitest/jelölő, ami egy jegy végén vagy elején áll. Hogy pontosan kinél, mire van hatással, azt természetesen egyedileg érdemes megvizsgálni a születési képlet alapján.

A hátrálás és visszatérés a Bakba előhozhat újra múltbéli dolgokat, utolsó, vagy inkáb utolsó utáni körök megfutását, a maradék kötöttség, lánc, korlát, félelem, minta felszabadítását egészen október közepéig, és ez a végső elengedést, lezárást, továbblépést, tisztulást támogatja.

Az újratervezés már elindult sokaknál, de még mindig nehéz tartalommal megtölteni és igazi haladást megélni benne, mert a tiszta lap továbbra sem teljesen tiszta, emiatt a drasztikus megújulás is várat még magára. Ha nagyon nem mozdul valami, akkor érdemes leásni a mélybe, előbányászni azokat a köveket, amik még mindig fogva tartanak, levágni őket, és felhúzni végre a vasmacskánkat.

Ez még mindig sok és kitartó munkát igényelhet, de nem tudunk előre menni enélkül. Ez nem feltétlenül emberek elengedését jelenti, de ha együtt nem megy a változás, a megújulás, egy új platform, akkor akár azt is…

Vissza vagyunk tapsolva tehát újra, és inkább irányítsuk mi a dolgok menetét, mint hagyjuk, hogy csak úgy megtörténjen, mert a Plútó nem nagyon válogat az eszközökben, és ha akarva-akaratlanul gátat szabunk és akadályozzuk az átalakulást, akkor akár számunkra negatívnak látszó eszközöket is használhat…

Mindenkinél egyéni, hogy mit, hogyan él meg, és mikor áll készen egy-egy döntésre. Nincs egyetlen jó megoldás, de egy biztos: a változás nem kerülhető el.

💜💜💜

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük