Sziasztok! Hogy vagytok? Milyen volt a hétvége? 🙂

Vasárnap délelőtt bepontosodott az Újhold, majd délután a Szaturnusz a hétvégi megállás után irányt váltott, és elkezdett hátrálni. Eddig is ködös volt, hogy mi a stabil az életünkben, mi marad biztonságban, vagy éppen úszik el úgy, hogy csak tehetetlenül nézzük. Megfoghatatlan volt az is, hogy merre menjünk előre, mik a következő lépések, vagy vajon miért nem sikerül az, amit terveztünk, mi az, ami korlátoz ebben. Nem látjuk, nincsenek kézzelfogható jelek, válaszok, csak érezhetünk sugallatot, irányokat. Ezeket a tapasztalásokat eddig a külvilágból érkező események mozgatták, de most átfordul belülre, a dilemmák bennünk, velünk kapcsolatban jelennek meg, és várják, hogy egy szinttel feljebb lépjünk valamiben. Nem kézzelfogható változások ezek, mert nem a fizikai síkon történnek most még meg, hanem belül, a szívünkben, a lelkünkben. Rólunk szól, a saját fejlődési utunkról, önálló választásainkról, döntéseinkről.

A Szaturnusz egészen a Halak elejéig vissza fog sétálni, és majd november 5-én reggel fog fordulni a Halak fél fokán direkt irányba. Október 12-ig a Plútó is hátrál, tehát egészen őszig belül a lelkünk keresi majd a saját medrét, a saját kapaszkodóit, és ezzel együtt alakulnak át azok a támpontok, amik eddig meghatároztak minket, de szükséges az átformálásuk. Vissza vagyunk tapsolva tehát újra, mert valamit még mindig nem varrtunk el, nem tettünk tisztába, legalábbis a lelkünk legmélyén még nem.

A nyár, a napfény szerencsére segíteni tud töltődni, „megvilágítani” azt, ami még hiányzik, csendes de erős melegséget biztosít és támogatja a változásokat. Használjátok ki, menjetek a szabadba, a fényre, amikor tehetitek!

Ha elakadsz az úton, segítő beszélgetés, oldás, asztrológia vagy tarot elemzések, hangtál meditáció elérhetőek nyáron is, segíthetnek.

Várlak szeretettel,

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük