Tudjátok, hogy nem szoktam minden egyes napi égi hatásról írni, mert azt gondolom, hogy mindenki azt éli meg, ami az egyéni születési képletében lévő állásokhoz kapcsolódik, ezért jobban hiszek a személyes előrejelzésben…

De azért vannak olyan változások, amik figyelmet érdemelnek, nem feltétlenül azért, mert majd a külvilágban, politikában, napi hírekben találkozunk ezek analógiájával, hanem azért, mert a saját belső fejlődésünkre vannak hatással.

A Halak Szaturnuszról akkor írtam, amikor még hátrált, egy olyan időszakban amikor fokozottan érezték azt sokan, hogy nincs kapaszkodó az életükben. Az elmúlt pár hónapban ideje volt annak, hogy magunkban keressük meg a biztonságot, a stabilitást, megtaláljuk önbizalmunkat, kiálljunk önbecsülésünk mellett. Rálássunk az ezekkel kapcsolatos régi történetekre és gyógyítsuk azokat.

Ez megjelenhetett abban, hogy egyedül találtuk magunkat helyzetekben még akkor is, ha párkapcsolatban élünk, családunk van, vagy csapatban dolgozunk, akár ténylegesen fizikailag egyedül, vagy csak az érzésben, hogy nem áll mellettünk senki, nincs olyan körülöttünk, aki segítene nekünk, egyedül kell megoldást találnunk, kiállnunk magunkért.

Aki már átment ennek feloldásán, tisztításán, az jól áll mostanra ezekben a témákban, és talán örült is annak a periódusnak, amit egyedül tölthetett, hiszen a fókuszt át tudta helyezni önmagára (van, akinek ezt is tanulnia kell), és fel tudta építeni azt a belső erőközpontot, amire támaszkodni tud ezentúl bármilyen körülmények között.

Akinek viszont maradtak elvarrandó szálak a magabiztosság, önbecsülés, biztonság témakörében, az nehéz időszakon megy keresztül… megélte, amikor kívülről nem értik, miért és miben van szüksége segítségre, egyedül maradt mindennel, és csak ömlik napról napra rá a sok megoldandó feladat. Ilyenkor minden biztosnak tűnő téma folyik szét, nincs kapaszkodó, azt hiszed végre nyugvópontra került valami, aztán másnap megint kifordul a világ a négy sarkából.

Tény, hogy krízis akkor és addig van, amíg rá nem látsz a változásra váró részletekre, és rá nem lelsz önmagadra. Néhányan addig várnak ezzel, amíg már annyira sok az, ami jön, hogy csak a kezüket tudják felemelni, és azt mondani, legyen, már nem tudom tartani, feladom! És ilyenkor valóban fel-adod, leteszed az akarásod, és hagyod, hogy legyen úgy, ahogyan lennie kellett volna már rég…

Mi történik most?

A Szaturnuszunk épp megállt, és november 5-én vasárnap reggel elindul előre.

Ami eddig magadban korlátozott, és belül kellett észrevenned, megváltoztatnod, az most újra kifelé fog vetülni, és ami még hibásan működik benned, azt a külvilág fogja mostantól újra megmutatni.

Milyen helyzeteket hozhat be ez?

Olyan eseményeket, amik félelmet generálhatnak benned, hogy minden teljesen felbomlik, megsemmisül, az életednek egyetlen területe sem marad változatlan, nincs fokozatosság, az utolsó darabka talajt is kihúzzák a lábad alól, minden recseg-ropog, dől rád, és nincs hová menekülni, mert az, hogy megtartsd a régit, elvitte a figyelmedet attól, hogy felépítsd az újat, ahová költözni lehet.

Ezért óriási tanulnivaló ebben az időszakban, hogy fogadd el a változást, ne akarj a régihez ragaszkodni, mert nincs már, köddé vált, a semmit fogod. Ha a félelemeid mögött meglátod az új valóságot, elfogadod, hogy a régi elmúlt, lejárt az ideje, nem működik tovább, akkor rájössz, hogy ez azért is van, mert sokkal jobb dolgok születhetnek, ami értékes, örömteli és sokkal-sokkal könnyebb.

A megoldandó feladatokat, a tisztulást, gyógyulást nem lehet tovább elodázni, muszáj váltani, átlépni máshová, egyfajta másik tudatosságba, fejlődési szintre, hogy a következő lépcsőre fel tudj lépni. Ha nem akarod, akkor is ki fogják szorítani a körülmények…

Az új, a másfajta élet elképzelése szorongást, rettegést válthat ki, de csak addig fogod ezt érezni, amíg rá nem jössz, hogy nincsenek többé szabályok, az elvárások valaki más korlátai voltak, a múltadnak nem kell megismétlődnie, és tulajdonképpen bármi lehetséges, hiszen, ha körbenézel a világban, annyi féle verzió, megoldás, kapcsolat, élet létezik.

Mozaik családok, nem klasszikus párkapcsolatok, rugalmas munkavégzés, külföldre költözés, stb. Választhatsz bármit, hiszen másnak is működik, csak bátornak kell lenned, és természetesen nem árt a szíved szerint dönteni, ami valóban a tiéd, ami a te vágyad és nem másé.

Eddig azt tanultuk, hogy hol vannak határaink, miben vannak korlátaink. A korábbi tapasztalatok, emlékek akadályoztak minket, de ideje van ezekből végleg gyógyulni, és a korlátlan lehetőségek létét elfogadni és jól használni.

Nóri

Kategóriák: AsztrológiaÖnismeret

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük