A meteorológia tavasz március 1-én indul, de a csillagászati tavasz és asztrológiai szempontból egy új évkör a Nap Kosba lépésének időpontjában, a tavaszi napéjegyenlőség napján veszi kezdetét.

Mire lesz lehetőségünk, mit üzennek nekünk ebben a tér-idő pillanatban az égi energiák?

  • Rendszerezz, rakj rendet kívül és belül! Dobd ki, ami nem kell, csinálj helyet az új, friss dolgoknak.
  • Rendezd a tartozásaidat! Ha költesz, annak legyen értelme, szolgálja a fejlődésedet, segítse az előrelépésedet. Nagyobb kiadás előtt gondold végig a pro-kontra érveket, a döntésedet racionális alapon hozd meg.
  • Ne söpörd tovább a szőnyeg alá a problémákat, ne halmozd tovább a ki nem mondott sérelmeket! Legyél őszinte, mondd ki mindig, amit érzel. Ha konfliktusba keveredsz, tisztázd mielőbb a helyzetet.
  • Ha szerelemre vágysz, vagy üzleti partnerre van szükséged, a közvetlen környezetedben, a testvéreid, családtagjaid ismerősei között keress.
  • Tartsd mozgásban a családot, hívj meg társaságot, szervezz programot, tedd aktívvá az otthon töltött időt is.
  • Ha nem működik a kapcsolatod, házasságod, vagy eddig nem találtad meg a megfelelő partnert, akkor fókuszálj rá, keress megoldást, változz, dolgozz rajta, tegyél bele erőt, energiát, hozz áldozatot, mert ezt az életterületet csak így stabilizálhatod. Ha a probléma továbbra is fennáll, engedd el békével a másikat, hogy megtalálhasd azt a partnert, aki hosszú távon veled marad. Keresd azt az érzést, ami mély nyomot hagy, amire nincsen magyarázat, azokat a beszélgetéseket, amik nem a felszínen mozognak, és ha megtaláltad, akkor vállald fel a világ előtt is a választásodat.
  • Ésszel válassz munkát, vagy válts munkahelyet. Ha külföldi ajánlat, vagy továbbképzés, tanulási lehetőség adódik, fogadd el, legyél rugalmas, és élj a felkínált opcióval.
  • Ha nem jön ilyen lehetőség, akkor keress te új kihívásokat, olvass, tanulj, fejlődj valamiben, képezd tovább magad, lehet, hogy ebből nő ki egy új hivatás, vállalkozás, vagy segítheti az aktuális munkádat.
  • Válogasd meg a barátaidat, építs értékes, mély kapcsolatokat, akik családként támogatnak, és melletted állnak a bajban.
  • Dolgozz magadon, ismerd meg önmagad és az univerzumunkat, tárd fel a múltadat, ez vezet majd el az új céljaid, partnereid, szövetségeseid megtalálásához.

Békés, boldog új évkört kívánok!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük