Annyira sokan keresik most a kapaszkodókat, hogy szeretnék kicsit írni arról, hogy miért lehet, hogy esetleg mostanában nem, vagy nehezen találják…

A biztonság az asztrológiában köthető a Szaturnuszhoz (is), ami márciusban lépett a Halakba, és bár most épp visszafelé halad, de majd elindul előre, és még egy jó ideig ebben a jegyben marad.

Mit jelent ez?

Képzelj el egy olyan követ, ami vízből van…

Ott van látszólag, de ha meg akarod fogni, akkor elfolyik, eltűnik. Szeretnél nekitámaszkodni, nekidőlni, esetleg építeni rá, de átlátszó, nem látod, hol van, és ha meg is találod, akkor is elillan.

Szóval akkor milyen is ez pontosan?

Ott van, a tiéd, de nem stabil, és nem úgy nyújtja a biztonságot, mint ahogy azt eddig megszoktad.

Hiszen amikor szertefoszlik, akkor mi marad?

Te maradsz magadban, magadnak.

Ezzel teszteli, illetve tanítja a saját stabilitásod megélését, felfedezését, erősítését.

Bízol magadban?

Elég vagy magadnak egyedül?

Képes vagy élni, lenni, tenni önmagadban, vagy kapaszkodni szeretnél valamibe, vagy valakibe?

Ha ezzel most nehézségeid vannak, akkor feladatod van… fejlődnöd kell önbizalomban, magabiztosságban, önbecsülésben… önállóságban… megbízhatóságban…

Egyébként is retrográd ez a Szaturnusz éppen, ami szintén arra erősít rá, hogy magadban kell keresned és megtalálnod azt a biztonságot, amit korábban esetleg mástól, a külvilágtól kaptál meg.

Éppen ezért lehet ideje most leválni, elválni, önállósodni is… és saját magadról gondoskodni.

Ami a jó hír, hogy az előttünk lévő akadályok, vagy azok a lépcsőfokok, amik csak lépésről lépésre vihetnének egy magasabb szintre, azok szintén ebből az érdekes, elfolyó „anyagból” vannak.

Miért jó ez?

Mert ugyanúgy fel tud szívódni…

Megszoktad, látod, korlátnak tűnik, hiszen mindig jön egy nehézség, érkezik valamilyen próba.

De ha mersz nekiindulni, közel menni, azt érzékeled, hogy igazából nincs is. Egyszerűen eláramlott.

És furcsa módon képes vagy gyorsabban, akadályok nélkül haladni, sőt akár óriásit ugrani is, és sokkal rövidebb idő alatt a következő mérföldkőhöz érni, mint ahogy gondoltad….

Ez a jelenség természetesen más hatásokkal (égitestekkel) is összekapcsolódik, és hogy mikor mivel, az folyamatosan változik, ahogy az égi kép is átalakul. Az egyéni életben pedig ott és úgy nyilvánul meg, ahogy a születési képletben lévő bolygókkal kapcsolatba kerül. Van, akinél most nem hat, vagy jelentéktelen életterületen érvényesül, és van, akinél napi szintű dilemmákat, leckéket hoz, és a személyiségfejlődésben, az élet nagy döntéseiben meghatározó.

Ha úgy érzed, épp dolgod van ezzel, és szeretnéd a te életedre vonatkozó mélyebb megértést megtaláni, gyere el, nézzünk rá együtt!

Várlak szereretettel!

Nóri

Kategóriák: ÁltalánosAsztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük