A Teliholdak után a Hold csökkenni kezd egészen a Fekete és az Újhold fázisig, így a következő pár hét a lefelé építkezés, az elengedés, a lecsengetés időszaka, a tiszta tér megteremtésének a lehetősége az új (Újhold) elindulása előtt.

A Hold a Halakban, a Nap Szűzben, és együtt egy érdekes konfigurációban, ami az alábbi témaköröket mozgatja:

Önmagam és a helyem megtalálása, a “ki vagyok én?”, “miben tudok ragyogni?”, “miben vagyok jó igazán?”, “mivel kellene foglalkoznom, ami igazán az enyém?” kérdésekkel. Ehhez kapcsolódik a múltunk feldolgozása, annak az igénye, hogy tisztán rálássunk, honnan jöttünk és merre tartunk, a múlt tanításait felismerjük, tisztán értsük a miérteket, a korábbi történések fájdalmas terheit letegyük, tisztítsuk, mi magunk tisztuljunk és gyógyuljunk.

A szeretet, az öröm, a harmónia megtalálása, a nőiség visszavétele, az anya, anyaság, a hivatalos pár, feleségszerep átalakulása, olyan változások, amelyek segítik ezen szerepek harmonikus összeolvadását, helyére kerülését, az anya és a feleség újratalálkozását – szintén kísérik ezt az időszakot.

Munkában illetve a szolgálat, alázat témakörében pedig megláthatjuk azt, hogy mit kellene végleg lerombolnunk, elengednünk, magunk mögött hagynunk ahhoz, hogy végre arra az útra léphessünk, amire igazán szeretnénk.

Ha ezekre a pontokra megtaláljuk a választ, elindulhat a lecsengetés, elengedés, megengedés, és a felkészülés egy új periódusra.

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük