Holnap lesz az utolsó Újhold az új Évkör, a Nap Kosba lépése előtt (március 20.), a Nap és a Hold a Halakban találkozik reggel. A Halak változó víz jegy, így ez az Újhold lehetőséget adhat az érzések, beragadt érzelmi minták átalakítására, feloldására. Már érezhetjük, hogy ébredeznek az aktiváló energiák, az indítási vágy ott rezeg bennünk, de még mindig van mit letennünk az új periódus elindítása előtt. Régi témák, rejtett, szőnyeg alá söpört sémák ezek, amelyek nem maradhatnak tovább a sötétben, és most megkapják a biztonságos feloldás, tulajdonképpen a felrobbantás lehetőségét. Ha dolgoztunk eddig ezeken a témákon, akkor lehet, hogy már csak azt érzékeljük, hogy mögöttünk leomlott minden, de mi már csak hátrafelé nézve látjuk, mert a következő lépcsőfokon állunk, és haladunk tovább előre.

Nem mindig kell tudnunk és értenünk pontosan, hogy az oldódás hogyan és mit bont ki bennünk. Elég ha elhisszük a belső sugallatokat, érezzük a bizonyosságot, hogy ezt most és így kell tennünk, befogadjuk az újfajta rezgést és az átalakult energiák hatásait. Aki úgy érzi, van még beragadt elem az életében (leginkább párkapcsolati, pénzügyi minta, illetve a külvilág előtti felvállalás témái érintettek), az most még tehet aktívan azért, hogy ezeket megoldja, letegye, és ne hordozza tovább a következő időszakban is, hanem friss, tiszta lappal induljon neki annak, ami következik.

Ne ülj tovább a langyos, kényelmes, de már nem építő helyzetekben! Ennek az időszaknak fontos teendője, hogy ezeket rendezd, ki legyen mondva, tisztázásra kerüljön minden olyan dolog, ami eddig nem lett, és a Te érdekeid, a Te érzéseid, a Te vágyaid kerüljenek előtérbe, anélkül, hogy lelkiismeretfurdalást éreznél emiatt, és ahelyett, hogy újra és újra mások akaratát, kényelmét, igényeit a sajátod mögé helyeznéd.

Aktív, örömteli, szerencsés időszak jöhet, ha mindent rendbe teszel most magad körül. A jövő záloga ez, és nem teheti meg senki más, csak TE.

Sok erőt és kitartást kívánok hozzá!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük