Az új Holdciklus holnap délelőtt kezdődik el, egészen pontosan 10 órakor, ez az utolsó Újhold a tavaszi napéjegyenlőség előtt.

Mindkettő indulást szimbolizál, ezért érdemes most valóban azokra a dolgokra figyelni magunkban, amiben változást, előrelépést szeretnénk, megfogalmazni azokat a célokat, vagyis inkább elérendő állapotokat, amelyek felé tartani szeretnénk a következő időszakban.

Nagyjából 10 nap lesz a kettő között (március 10-20-ig), amit használhatunk arra, hogy napról napra felépítsük, formáljuk terveinket, vágyainkat, mindig egy kis támogató fókuszt, energiát hozzáadva.

Erre elegendő napi pár perc elalvás előtt, vagy ébredés után. Minél kevésbé konkrét dolgot álmodunk, és minél inkább a vágyott érzésekre, vagy csak néhány támpontra fókuszálunk, annál nagyobb teret engedünk annak, hogy a legoptimálisabb módon teremtődjön meg az elképzelésünk.

Az Újhold tér-idő pillanata is mutatja, hogy valóban a jövő, illetve a hivatásunk, munkánk, akár küldetésünk is sokat foglalkoztat minket. De ahhoz, hogy a múlt lezáruljon és az új ajtó kinyíljon, nem lehet már azokat a mintákat, embereket, helyzeteket továbbvinni, amiben ma, a jelenben rosszul érezzük magunkat, feszültség van bennünk miattuk.

Ezek jelzik, mivel szükséges még foglalkoznunk és megtisztítanunk, feloldanunk magunkban (gyerekkori vagy későbbi traumák, kapott vagy felvett viselkedési minták, diszharmonikusan működő emberi kapcsolatok, stb.). Minél nagyobb a feszültség az életed egyes területein, annál inkább igénylik, kérik, hogy figyelj oda végre rájuk!

Hiába kényelmes valami, mert eddig így jó volt, de a jövőbe ezek nem vihetők tovább, addig fognak szorítani, fojtogatni, amíg el nem kezded máshogy csinálni, amíg nem találsz rájuk megoldást. Ehhez most érkezik olyan cselekvő- és felszabadító erő, ami segít robbantani, ami nem bírja tovább a szétfeszítést, szabadulni akar, és egyik pillanatról a másikra ugrik, dönt, zárhat, nyithat.

Mindig nehéz az ismeretlenbe lépni, valami olyat választani, ami eddig nem volt, hiszen keressük a kapaszkodót, a bizonyosságot, hogy az jobb lesz, mint ami most van. Pedig ezt senki nem tudja garantálni! Ha végiggondolod, hány olyan helyzet volt az életedben, ami szépet és jót ígért, és mégsem olyan lett a végén, rá fogsz jönni, hogy ez sem jelent biztosítékot.

Még ésszel akarjuk megtervezni, irányítani a dolgokat, ráadásul csak a felszínen, a régi normák szerint, ahelyett hogy hagynánk, hogy az intuíciónk működjön, és hogy terelgessenek minket a sugallataink. Nincs szükség már arra, hogy áldozat legyél, hogy olyan helyzetben maradj, amiben fel kell adnod önmagad!

Egyszerűen magadban kell bíznod, elég a jobbnak legalább a lehetőségét választanod, és tudhatod, hogy amikor kell, az Univerzum is megtámogat.

Mindenki érzi belül, hogy mi nem megy tovább, és milyen irányba alakulnak az élete energiái, mégsem sikerül még hagyni, sodródni, mert az ego, az elme „jobban tudja” és máshogy akar irányítani. De ez így van rendben, minden megélés által fejlődünk, tapasztalunk, alakulunk, ezeknek is helye és szerepe van, ellenállás helyett csak figyeld meg és fogadd el, ami zajlik. Történik, ami történik.

A ma esti Fekete Holdfázis alkalmas az elengedésre, tisztulásra, a gyógyulás előkészítésére. Ehhez készítettem egy ingyenesen elérhető és bármikor használható Hang-utazást, ha van kedved próbáld ki!

Szeretettel,

Nóri

https://youtu.be/xC6ruqcvFjI
Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük