A két héttel ezelőtti Telihold is jelezte már, hogy éppen egy feszítő, nehezebb periódusban vagyunk, és mostanra ez valamennyit enyhült, de inkább azt mondanám, hogy máshol, más pontokon szorít minket ugyanaz a naci.

Továbbra is a társulások, kapcsolódások viszik el a fókuszt, még akár magunkról is, de most ennek van az ideje. Talán odáig már eljutottunk, hogy a múlt történéseiben felfedeztük a saját hibáinkat, rájöttünk, hogy mi is benne voltunk a helyzet kialakulásában nyakig, nem értékeltünk dolgokat, nem tettünk meg mindent, stb.

Ezzel elérkeztünk arra a pontra, ahol már látjuk, mit kellene máshogy csinálni. Hogy ez hogyan alakul tovább, milyen stádiumban jutott valaki erre a felismerésre, van-e még visszaút, kell-e egyáltalán, valóban ez az előrevivő megoldás-e, az mindenkinél egyéni.

Ugyanakkor minden más életterülettel kapcsolatos döntést ez befolyásol: hol lakjunk, költözzünk-e, munka fronton változtassunk-e, és ha igen, mit. Ezek oda-vissza hatnak egymásra, és amíg egyik ponton nincs meg a válasz, addig a többivel is nehéz lehet haladni.

Talán ezért is fontos most igazán a dolgok felismerése, megértése, és ezzel együtt önmagunk, a környezetünk, a társadalom, a világképünk, és spirituális értelemben az Univerzum működésének is a felfedezése, tudatosítása, mert ez segíthet a helyünk, harmóniánk, egyensúlyunk megteremtésében, visszaszerzésében.

Van amit élni, érezni kell, van amit értelmezni – ezek egymást felváltva és egymást kiegyensúlyozva tudnak jól működni, a mostani pár hétben az ismeretszerzés, a tanulás, a megértés, a kibogozás időszerű.

Érkezhetnek olyan lehetőségek, döntési helyzetek, amik jogi dolgokkal (szerződéskötések, régóta húzódó jogi ügyek), vagy továbbtanulással (akár felnőtt korban is), vagy külfölddel (nyaralás, utazás, de költözés is) kapcsolatosak, ezek most támogatottak, a végkimenetelük pozitív lehet.

Érdemes azért arra figyelni, hogy az anyagilag szorító, feszült helyzetekben a most meghozott döntések hatása elnyúlik, és csak olyan vállalást tegyünk, ami hosszútávon is megoldható, fenntartható. Nem baj, ha a munkában, vagy a hétköznapi kötöttségek terén szükséges ehhez áldozatot hozni, de azt tudatosítsuk, hogy tartósan, sokáig kell ezt megtennünk.

Aktív figyelmet kaphatnak azok a témák, ahol egy régi helyzetet állítanánk vissza, vállalnánk fel újra, de most alázatosan, okosabban, jobban csinálhatjuk, mert rájöttünk, hogy volt sok előnye, jól működő részei, és máshol, máshogyan sem jobb, sőt akár rosszabb is lehet. Ilyenbe csak akkor érdemes újra belevágni, ha felelősséggel bele tudunk állni, és biztosak vagyunk benne, hogy valóban ez a legjobb megoldás, mert csak akkor sikerülhet, ha a már korábban is nehezen működő részeket hajlandóak vagyunk elfogadni annak érdekében, hogy összességében még így is többet nyerünk.

Sokan költözhetnek most, vagy gondolkodnak rajta, hiszen az otthonnal kapcsolatos életterület is érintett egy ideje a hatásokban. A lépési kényszer frusztráló lehet, de muszáj lesz valamilyen irányba elmozdulni, és azért ennyire kiélezett a helyzet, mert ezek az átalakulások jelentős változásokat fognak hozni az életvitelben.

A kapcsolati témákban is régóta várjuk a gyógyulást, és már annyira feszít, hogy minden helyzet tisztázódjon, pont kerüljön a végére, hogy éppen emiatt most már sor kerülhet a régóta húzódó rendezetlen ügyek rendbetételére, akár erővel, küzdelmek, harcok árán is. Nincs már több türelem, meg akarjuk oldani, és új vizekre evezni.

Milyen érdekes, hogy az Újhold együttáll a Vénusszal, a szerelem, szeretet, szépség, harmónateremtés bolygójával, és a 06.06-os dátumban lévő számok nagyon hasonlót szimbolizálnak. 🙂

Ez egy bíztató jel, úgyhogy fel a fejjel! 🙂

Szép nyarat Nektek!

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük