Ez az év abból a szempontból is különleges, hogy két Kos Újholdunk van, az egyik a tavaszpont, az asztrológiai Új év indulását követően pontosodott be a Kos legelején március 21-én, most pedig a Kos végén áll ismét együtt a Nap és Hold. Kicsit olyan, mintha az elmúlt Hold-hónap valamiféle keretben lenne, vagy még talán egy második esélyt is kaphatunk tőle az újratervezéshez.

Változó, hogy ki, hogyan érzi, de sokan mondják, hogy a dolgaik továbbra sem indultak el igazán, csak gomolyognak a mélyben, belül valahol, megfoghatatlanul. Talán csak érzések, amit nehéz értelmezni, szavakká vagy gondolatokká formálni, vagy ha vannak is konkrét elképzelések, mondatok, azokkal is nehéz mit kezdeni, nem illenek bele a látható és megfogható közegbe.

Ha nagyon elvisz a hétköznapi pörgés, akkor a zizegés, a külvilág hangossága elfedhetik azt, ami igazából zajlik. És lehet, hogy megszokásból szavakkal, gondolatokkal, tettekkel próbálsz előre lépni, indulni, de most belső képekkel, érzésekkel, belső érzékeléssel és belső fókusszal tudsz irányt adni.

Az anyagba öntés most nem feltétlenül a megfogható dolgokat jelenti. Meg kell tanulnunk, hogy valóban a gondolatainkkal teremtünk, a hitünket, a szavainkat, a gondolatainkat kell megfelelő helyre irányítani, fókuszálni, az érzéseinket kell erőteljesen aktívan beletenni ebbe a folyamatba ahelyett, hogy a két kezünkkel cselekednénk. Tenni hit nélkül, igazi belső meggyőződés nélkül, félelmekkel, kételyekkel telve teljesen értelmetlen már, nem lesz eredménye, kidobott idő és energia…

Mindenki képes átfordítani a tekintetét, figyelmét, hitét belülre, magába, a csendbe, hogy megtalálja az üzeneteket, az irányt, ahová mennie kellene, csak nem ehhez vagyunk hozzászokva. A külső körülmények, a környezet túl zajos, és kereteket szabott, igazodást kívánt. Ugyan komfortot is adott, de ezzel a mozgásteret is megszabta, ezáltal korlátokat teremtett. Itt és most lehetőséged van ezekből a korlátokból kilépni, és elhinni, hogy szabadabban mozoghatsz, kötetlenebbül dönthetsz, választhatsz mint eddig, de ezt csak félelmek nélkül, önmagadat korlátozó gondolatok, képek, érzések nélkül tudod megtenni. Új kereteket, új strukturát alkothatsz, ha elhiszed, hogy valóban megteheted. A feszült helyzetek, energiák pedig nem negatívak, hanem segítő, támogató szándékkal érkeznek, és lehetőségeket hordoznak.

A gondolataidnak, szavaidnak, belső képeidnek valóban teremtő ereje van, és egyre gyorsabban meg tudnak nyilvánulni. Próbáld ki, kísérletezz kis dolgokkal, és látni fogod, hogy működik. Ha elakadsz, nem jön létre, az azt mutatja, hogy elakadás van – benned. A hitedben, a mintáidban, az érzéseidben. Ez rávilágít és segít abban, hogy feloldhasd az akadályokat, és valóban olyan életet élj, amilyet szeretnél.

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük