Telihold van ismét, ugye hogy repülnek a hetek?

Asztrológiailag holnap naközben lesz pontos az állás, de ha szeretnél valamilyen Telihold ceremóniát végezni, akkor a ma este lehet megfelelő erre.

Ebben a Holdperiódusban a csúcsra értünk, aratni tudunk valamiben. Ne felejts el ünnepelni, megadni a módját annak, hogy ezt elérted. A következő két hétben a lecsengető energia ideje van, és bár nem ígérem, hogy nem lesz kevésbé pörgős ez az időszak, talán érdemes egyet hátralépni, és kicsit szemlélődni, hagyni, hogy a lélek is beérjen az aktuális állapotba.

Az aktivitás, a tűz, a lendület továbbra is megmarad, de takarék lángon éghet a következő napokban. Ha bármiben kibillenés, feszültség érkezik, akkor az azt mutatja meg, hogy hol van szükség még mindig stabilizálásra, hol kell visszanyúlni egészen az alapokig, illetve miben kellene szintet lépni úgy, hogy közben megmarad a híd az egyszerű és a bonyolult, az alapok és a tetőpont között.

A harmónia, a rend bizonyos szempontból helyreáll, mégis lehetnek olyan témák, amikben most van itt az ideje kiállni az igazunkért, és lehet egy feszítő kényszer bennünk, hogy erőteljes, mégis diplomatikus kommunikációval kifejezzük az érzéseinket, megmutassuk vagy éppen megfejtsük a lelkünkben zajló folyamatokat.

A támadás, a küzdés energiája fokozatosan alakul át egy finomabb jelzéssé, amikor csak kicsit megkavarjuk egy mondattal, egy tekintettel a felszínen nyugvónak látszó helyzeteket, és ez felhozza a még megoldásra váró kérdéseket.

Mind a női, mind a férfi energetika változáson megy át, a feszültségek pedig hozzák magukkal a fejlődést és az átalakulásokat a kapcsolatokban. Megtörténhet az eddig titkolt partnerek felvállalása, vagy hivatalos elköteleződés is, de még mindig van olyan téma, amire érdemes fókuszáltan figyelmet fordítani, mert fontos és sorsfordító változást eredményezhet.

És talán most mutatkozik meg, hogy a múltbéli történéseknek mind értelme van, és bár sokáig ködösek voltak, megfoghatatlanok, láthatatlanok az okok, most már lehet érzékelni, hogy mindezeken áldás van.

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük