Ma este indul a Kos Újholddal a következő Holdciklus, és bár nálunk nem látható, teljes Napfogyatkozás is lesz.

Nagyon érdekes a tér-idő pillanat, ami nem csak ma, hanem a következő hetekben is hat:

Az Újhold egyrészt elég erőteljesen világít rá a sérüléseinkre, betegségeinkre, fogyatékosságainkra, ugyanakkor jelentős gyógyulási folyamatokat is elindít.

Megláthatjuk, hogy milyen szolgálatot, alázatot kívánó terhes helyzet vezetett egy-egy kibillent testi-lelki állapotig, és mi az, ami az egészséges egyensúly irányába visszavihet.

Segítséget kaphatunk annak felismerésében, hogy hol és mivel küzdünk még mindig öntudatlanul magunk ellen, ahelyett hogy a kontrollt és a téves elképzeléseinket elengedve hagynánk, hogy a megtapasztalásaink már egy korlátlanabb irányba vigyenek.

Sorsunk nagy döntései, irányváltásai, felvállalásai már valóban a kapuban állnak, mégis még mindig azt érezhetjük, hogy nincs meg, nem indult el, keressük, hogy pontosan mi is lenne ez.

És az igazság az, hogy azért van hiányérzetünk, azért nem találtuk még meg ezt, mert olyan, mintha kimerevítették volna a pillanatot, hogy legyen lehetőségünk mást választani, mint ami az eredeti teveink között szerepelt. Az az út, amit gondolataink, korábbi tapasztalataink tapostak ki nekünk, most felülírható változásainknak, új, tudatos döntéseinknek köszönhetően, és a lélek egy magasabb szintű újratervezéssel másik ösvényt biztosít, ha engedjük és elfogadjuk, hogy ez így legyen.

Az égi hatások aktuális üzenete ugyanakkor az is, hogy a sült galamb várása helyett igenis teremtsünk a gondolatainkkal, képzeletünkkel másfajta jövőbeni terveket, és tegyünk is értük aktívan. Nem kell irányítanunk, kontrollálnunk mindent, de legyünk tudatában, hogy van teremtőerőnk, és hogy ezt működtetnünk kell ahhoz, hogy az anyagi világban is létrejöjjenek az új, választott elképzeléseink.

Sem a másik fél, sem a környezet, és az „Univerzum” sem fogja „odatenni”, ha mi csak passzívan várakozunk, gondolva, hogy valahogy majd lesz! A cselekvés nélküli ácsorgás egy idő után átalakul pangó, terméketlen mozdulatlansággá, ezért válasszunk, és vállaljuk is fel tetteinkkel az átalakulást.

Munkában a retrográd Merkúr miatt a félreértések felkavarhatják az állóvizet, ennek most örüljünk, mert gyorsabban és könnyebben tisztulnak a még nem rendezett viszonyok, helyzetek. Gondolataink, döntéseink saját belső feldolgozására is jó időszak ez, és az ijesztgetésekkel ellentétben lehet szerződni, vizsgázni is (nekem legalábbis sikerült ;P), csak kellő figyelemmel, és megfelelő felkészültséggel tegyük.

Az apa, anya támakörök, a szeretet kapása, elfogadása, kimutatása, az önszeretet, önbecsülési kérdések még mindig terítéken vannak, a családi és párkapcsolati helyzetek, események, konfliktusok erőteljesen segítik még mindig az ezekre való ráébredéseket, tisztulásokat.  

Az alapokig, gyökerekig kell leásnunk mindenben, a felszín kapirgálása már kevés, és nem visz előre. Ez lehet fájdalmas, de ugyanakkor felszabadító minden egyes felfedezés és döntés arról, hogy ezt már nem visszük tovább, hanem másképp csináljuk innentől kezdve.

Az enervált állapotot ideje magunk mögött hagyni. Vegyétek elő a küzdeni vágyás energiáját, és tegyetek konkrét lépéseket a céljaitokért! Hajrá!

Szeretettel, Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük