Szeretem az Újdholdakat, mert bármilyen is az égi kép, ott van bennük az indító, felfelé építkező energia.

A mai Nyilas Újhold tér-idő pillanata azt mutatja, hogy most abban az energiában vagyunk, amikor vigyázunk, hogy szét ne essen a világunk. Próbáljuk rendszerezni, az építőkockákat helyezgetni, keresünk benne egyfajta kiegyensúlyozottságot, próbáljuk visszaállítani benne a harmóniát, a biztonságot. Ez rávehet minket arra is, hogy most egy kicsit visszafogottabbak legyünk, puritánok, egyszerűek, elengedjük a meggondolatlan, nagyzoló, fényűző dolgokat. Van, amit “halálra” kell ítélnünk most. Ahol túl sok a viszály, az egyensúlytalanság, ami vagy aki kibillent bennünket, azt most inkább elengedjük, hogy jól legyünk, hogy gyógyulhassunk. Ha testi tünetek mutatkoznak, akkor érdemes a természetes gyógymódok, a spirituális technikák, megoldások irányába elmenni, kibpróbálni, elmélyülni bennük, de semmiképpen nem elhanyagolni a megjelenő betegségeket. Ami gyógyulni tud most, azok még mindig a párkapcsolati témák – leginkább a női részekkel, szerepekkel kapcsolatos elakadások (gondoskodás, nőciség, hivatalalos, felvállalt társsá válni), illetve az önbecsülés, önmegismerés, önmagam kifejezése, megmutatása, megértetése témakörök, amik gondolati szinten mindenképpen foglalkoztatnak minket, de most kimondásuk, javításuk is megtörténhet.

Mindezek mellett az Újhold a Nyilassal adhat egy kezdőlökést, optimizmust, hitet abban, hogy a nehezebb időszak után jönnie kell majd egy jobbnak, ugyanakkor azt is üzeni nekünk, hogy hiába ismerünk már valamit nagyon jól, van, hogy vissza kell térni az alapjaihoz, szétszedni és újrakezdeni az elejéről. Az alapok mindig egyszerűek és stabilak, ha visszabontjuk a rajta már felépült dolgokat, akkor tiszta lappal, új falakkal találkozunk, amit úgy alakítunk, ahogy nekünk tetszik. A feladatunk most egyébként is ez, induljunk lentről, és haladjunk újra felfelé úgy, hogy valami teljesen mást építünk. Ehhez megkapjuk a támogatást is, a kapcsolataink most jól jöhetnek ebben, mert ha elakadunk, akkor jön valaki, aki segíthet a továbblépésben. Most talán a legfontosabb a család, a párkapcsolat, ezért ha itt feszültség van, akkor érdemes mielőbb kitisztázni, kibeszélni, rendbetenni, mert az egyik legfontosabb bázisunkra talán nagyobb szükségünk van, mint valaha.

Ami még fontos, hogy ne félj áldozatokat hozni. Amint elengeded a ragaszkodásodat valamihez, rájössz, hogy sokkal jobbat is kaphatsz helyette. Most befelé dolgozunk, az akarati energiák nem kifelé, hanem a belső vágyak megvalósítása érdekében munkálkodnak, még ha ezt esetleg feszültségként, megfoghatatlan fura érzésként éled is meg.

A múltunkban van a jelenünk, a jelenünkben pedig a jövőnk. Rendezd a múltat, és tegyél a jelenben a jövődért!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük