Éjfél után nem sokkal lesz pontos a Telihold a Rákban, a Nap most vele szemben a Bakban jár együtt a Plútóval, és egyébként a Júnóval is.

A Hold a Rák energiával hoz most néhány érzelmes napot, de a lehetőségét is annak, hogy a lelkünk gyógyulni kezdjen, tisztázzuk az érzéseinket, ránézzünk a múltunkra, mi az, ami fogva tart, megköt minket, mi mögé akarunk elbújni a változások elől, illetve mi az, amiben hiszünk, milyen világot, életet szeretnénk a jövőben. Rá kell látnunk ezekre, mert még óvjuk magunkat, de a belső kényszer hogy változtassunk valamin, ott feszül mellette.

A saját teremtésünkben most az segít, ha visszamegyünk az alapokhoz, és felhasználjuk az egyszerű, biztos, tradícionális, de azért újragondolt dolgokat. Szerezzünk információt, frissítsük fel a tudásunkat, a régen bevált dolgokra mindig lehet építeni, maximum a mai kornak megfelelően alakítani kell rajta azért, hogy építeni tudjunk belőle itt és most. Fontos, hogy azt is nézzük meg, milyen partnerünk, társunk van most ehhez az építkezéshez (magán- és üzleti életben egyaránt), képes-e, hajlandó-e velünk együtt rakosgatni a téglát, és ugyanolyan házat képzelünk-e el mindketten.

Érezhetünk nagyon erős kényszert arra ezekben a napokban, hogy saját magunkat megerősítsük, stabilizáljuk, és tudjuk, hogy ehhez a régen húzódó szerelmi és/vagy a pénzügyi életünket kell rendeznünk. Ezek kapcsán meg kell vizsgálnunk, mik az értékeink, miben vagyunk jók, mi az, ami szerethető bennünk, mit tudnánk akár egyedül is létrehozni, és mi az, amit mi tudunk most megtenni anélkül, hogy másra várnánk. Gondoljuk végig, érdemes-e továbbra is abba tenni energiát, és ott kapcsolatokat építeni, ami eddig a pénzteremtésünkhöz kellett, vagy inkább befelé érdemes fókuszálni, a párkapcsolat és a család felé, az anyagi biztonságot biztosító keretek megteremtésének felelősségét pedig átadni valaki másnak.

Érzékeny napok ezek, mindenkinek türelmet és kitartást!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük